maandag 25 december 2017

Mooie glazen vazen

Alle vazen vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Ontdek ons ruime assortiment!


Een vaas kopen kan nog wel eens lastig zijn.

Er zijn tegenwoordig veel vazen in verschillende vormen, zelfs in de vorm van een vis of cactus (?!). Een boeket rozen, tulpen of gerbera’s verdienen een mooie glazen vaas. De exclusieve ontwerpen voor een HEMA prijsje laten iedere bos bloemen er nog mooier uitzien. We hebben vazen in verschillende formaten en ontwerpen. De ene vaas is glad en glanzen de andere heeft voelbare details.


Combineer vazen in verschillende formaten en kleuren voor een speels geheel. Of vul een grote glazen vaas met onze kunstbloemen. Ben jij niet zo van de bloemen, maar die ene vriendin wel?

Geef een goed gevulde vaas met bloemen als cadeau. Ga jij voor een mooie plantenhanger met vetplant op je balkon of voor het. Welke vazen passen in jouw huis? Bekijk onze mooie collectie kleurrijke designs glazen vazen , glazen schalen en glaskunst objecten online. Laat de vazen leeg of plaats er een grote bloem of groot blad in voor een stijlvol effect.


Kijk rustig rond en ontdek jouw favoriet! Design vazen als eyecatcher. Een prachtig vormgegeven vaas heeft geen bos bloemen nodig, maar mag ook zo gezien worden. Voor een bos bloemen heb je natuurlijk een vaas nodig.


In een grote bloemenvaas zet je het liefst een prachtig boeket, maar vazen en kruiken zijn ook zeer decoratief zonder bloemen erin. Of wat dacht je van een hoge vaas van glas met bijvoorbeeld een siertak of bloesemtak? Een mooie , bijzondere vaas van glas of een grote glazen schaal passen in ieder interieur. Een glazen vaas is praktisch te gebruiken voor bloemen, maar kan ook een op zichzelf staand kunstobject van glas zijn. Naast glazen vazen heeft Glastrends ook schalen van glas , zorgvuldig, handgemaakte objecten, met een fraaie uitstraling.


Een brede vaas van doorzichtig glas. Tover je huis eenvoudig om tot je nieuwe thuis met onze woonaccessoires.

Je kunt de verschillende texturen, prints, maten en kleuren combineren voor een speels effect. Ook handig om als windlicht te gebruiken. Zo kun je kiezen voor vazen van gekleurd glas met of zonder kleurverloop, of juist gaan voor een neutraal ogende glazen vaas zonder kleur.


Ook leent glas zich uitstekend voor mooie bewerkingen en bijzondere vormen. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Als u een mooie vaas zoekt, hebben we deze in allerlei formaten voor u. Zo hebben we diverse grote glazen vazen in onze groothandel glaswerk. U kunt eenvoudig op onze website zien of de groottes van onze vazen overeenkomen met uw wensen. Zoekt u hoge vazen of juist brede? Decoreer jouw huis met deze mooie glazen vaas van Casa Vivante!


De vaas is gemaakt van bruin gekleurd glas , wat de vaas een stoere vintage look geeft. Met een rechte of een ronde vorm? Door het eenvoudige maar stijvolle ontwerp past de vaas in veel verschillende interieurstijlen. Doe er een mooie tak of bloemetje in om het plaatje af te maken. Vazen nodig om je mooie bloemen in te presenteren?


Bij KARWEI vind je grote vazen , glazen vazen en ander soort glaswerk die je huis doen opfleuren! De Italiaanse glaskunst vazen en schalen kenmerken zich door pure schoonheid en traditioneel ambachtelijk meesterschap. De hoge decoratieve waarde van de vazen en schalen waaronder de Italiaanse Murano stijl collectie van Dino Ripa, maakt dat elke vaas of schaal een aanwinst is voor uw interieur, bovendien zijn ze zeer betaalbaar. Het leuke van glas en spiegels is de ruimtelijke werking van beide materialen.


Creëer meer ruimte door veel gebruik te maken van spiegelende en glazen objecten, zoals een grote hoge vaas. Zet deze voornamelijk op plaatsen waar het zonlicht schijnt, voor het mooiste effect. Je kunt een glazen vaas ook goed combineren met mooie kaarsen. Decoratie vazen bestel je online bij Sfeer voor Jou, dé webwinkel voor accessoires in jouw sfeer.


Onze zorgvuldige collectie bestaat oa uit groene vazen , art deco vazen , hoge vazen , glazen vazen , etc. Heb je een leeg hoekje op de kast? Zet dan daar eens drie vazen van verschillende maten neer en zie wat het kan doen met de sfeer van een kamer.


Van origine is een vaas bedoeld om bloemen in te doen, maar, maar een echt mooie vaas heeft eigenlijk helemaal niks extra’s nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts