woensdag 20 december 2017

Lijstenmakerij drachten

Is dit binnenkort uw website? Lijstenmakerij in Drachten , vind een lijstenmakerij en alles over lijsten. Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Zoekt u een lijstenmakerij of lijstenmaker in DRACHTEN ? U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten, fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak.


We hopen u snel te verwelkomen! Voor advies mbt tot kunstenaarsbenodigdheden of met een passende lijst voor uw schilderij of uw pasgeboren kleinkind. En hier dan nog een klein tekstje. Honderden soorten lijsten op voorraad. Er is altijd wel een lijst te vinden die helemaal aan uw wensen voldoet.


Of u een antiek stukje werk hebt om. Mooie kunst hoort in een mooie lijst. Daarom verstaan wij het vak van een ambachtelijke lijstenmakerij. Wij leveren meer dan duizend soorten lijsten. Altijd de juiste lijst, passend bij het werk en bij uw smaak.


Locatie Drachten Inmiddels is het voor vaste klanten geen verrassing meer dat Vadia een betrouwbare partner is voor al uw lijstenmakerij benodigdheden. Tevens is in Drachten een showroom van meer dan 250mvol met. Atelier Boogaart levert lijsten op maat aan particulieren, kunstenaars en bedrijven. Een kans om naast ons werk in de zorg een creatief vak uit te oefenen en mooie dingen te maken.


We hebben een leermeester gezocht die ons wegwijs heeft gemaakt in de moderne technieken van het lijstenmakersvak. Melchior Lijsten uit Meteren heeft lijsten en passepartouts in alle soorten en maten en levert in heel Nederland. Alle producten die de lijstenmaker nodig heeft. De openingstijden van alle vestigingen van Kunsthandel Veenstra in Drachten vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


Bot is gevestigd op Raadhuisplein te Drachten en is actief in de branche Vervaardiging van overige artikelen van hout en van artikelen van kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels). Zondag zijn belangstellenden welkom aan het Moleneind voor een kijkje achter de schermen. Als 23-jarige nam Jeen Veenstra de Drachtster verf-, behang- en hobbyzaak over van zijn werkgever Rollingswier. Mijn lijstenmakerij is gevestigd in Nuis vlakbij de afslag Marum op de A tussen Drachten en Groningen.


Op deze website vindt u lijstenmakerijen en lijstenmakers in heel Nederlan ingedeeld op provincie en dan op plaatsnaam. Inlijsten, lijsten op maat voor zowel bedrijven als particulieren. En nog een WordPress site. Textielreiniging, milieubewust, van hoogwaardige kwaliteit. De Lawei Schouwburg Drachten.


Lijstenmakerij drachten

In de omgeving binnen km. Bot in Drachten vindt u op Openingstijden. Kunstuitleen Veenstra in DRACHTEN.


Van deze kunsthandel en lijstenmakerij t. Al jaar is hun bedrijf gevestigd in het hart van Drachten. U kunt gratis parkeren voor de deur. Het ambacht en de contacten met zowel de particuliere klant als de kunstenaar maken het werk leuk. Hieronder vindt u de contactinformatie van de Feenstra vestiging in Drachten. Mocht u langs willen komen op de vestiging, verzoeken wij u om eerst altijd even te bellen.


Onderhoud is belangrijk om storingen aan uw cv-ketel te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts