maandag 4 december 2017

Spiegelglas bestellen

Spiegelglas van hoge kwaliteit op maat. Eenvoudig online te bestellen. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit.


Triple HR Glas van hoge kwaliteit.

Alle spiegels vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Daarachter zit de reflecterende zilveren metaallaag. Deze laag weerkaatst de lichtstralen die door het glas heen vallen.


Op deze manier zie je jezelf in de spiegel. Hierdoor kijk je niet door de spiegel heen. TIP: Vergeet niet gelijk spiegelprofielen mee te bestellen.

Na ontvangst van uw betaling wordt de order geplaatst bij de fabriek. Wij gaan er vanuit dat u de order met zorg samen heeft gesteld en deze goed heeft gecontroleerd zodat de order geen onjuistheden bevat. Wijzigingen binnen uur kunnen nog verwerkt worden. Bent u op zoek naar spiegelglas dat speciaal voor u op maat gesneden kan worden ? De Glascentrale levert diverse soorten spiegelglas. Wij snijden het glas voor u in elke gewenste vorm.


Indien u snel over het glas wilt beschikken is het mogelijk om het glas bij ons af te halen. DE site voor online glas bestellen. De laagste prijs omdat wij rechtstreeks leveren, zonder montage en plaatsing.


Voor dubbelglas en vlakglas. Groothandelsprijzen vanaf m2. Nieuw in het assortiment:Gehard- en gelaagd glas. Als het spiegelglas barst, verweert is of los laat van de kunststof bevestiging, vervangen hoeft niet altijd duur te zijn.


Een los spiegelglas is los van de overige delen van de buitenspiegel te bestellen waardoor de rest aan de auto kan blijven zitten. Een spiegel op maat bestellen via Glaswebwinkel. In de webshop van Glaswebwinkel. De vorm van het glas, de afmetingen, de dikte en natuurlijk het soort glas, alles is naar eigen inzicht te kiezen.


Mocht u een dergelijke spiegel willen bestellen , vraag dan eerst bij ons een offerte aan.

Ook maatwerk spiegels kan je bij ons bestellen. Elke spiegelsoort en dikte is geschikt. De meest gebruikte diktes zijn vier en zes millimeter.


Bij een dikte van millimeter en dezelfde maat is de prijs €4-. Een buitenspiegel is een belangrijk onderdeel van de auto. Sommige kijken zelfs in de dode hoek.


Is uw spiegelglas verweerd of kapot. Vervang deze direct voor een nieuwe! Behalve veiligheid en duurzaamheid van de rubriek Buitenspiegelglas ( spiegelglas ) voor OPEL ASTRA bepalen eigenschappen zoals kwaliteit en verantwoordelijkheid het merkimago van onze online shop.


Het productportfolio omvat 2artikelen voor Buitenspiegelglas ASTRA aan topprijzen. Hetzelfde geldt voor een zogenaamd los kunststof kleurkapje. Zoek in ons assortiment naar het gewenste spiegelglas en indien gewenst kunt u deze direct bestellen. Een nieuw spiegelglas bestelt u al vanaf € 3. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van het merk en type auto dat u heeft.


Som is het niet eens nodig een complete buitenspiegel te vervangen. Het spiegelglas , spiegelkap en knipperlicht zijn losse onderdelen die los te bestellen zijn. De kap is vaak enkel het gespoten gedeelte bovenop het huis. De overige kunststof delen horen bij de voet en zijn niet los leverbaar. Na het opgeven van de afmetingen en de eventuele randafwerking wordt direct de prijs berekend en getoond en kan het product aan de winkelwagen worden toegevoegd.


Wij tonen de prijs van de spiegels op maat inclusief BTW en exclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts