woensdag 20 december 2017

Groeimeter met naam

Groeimeter met naam

Eigen Tekst en Superkwaliteit! Kies uit producten vanaf € 95. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.


Groeimeter met naam

Ervaar het gemak van Wehkamp. De kleur van de afbeelding, is de kleur van de landen. De wereldbol en baby blijven zwart. Groeimeter met naam wereld met ooievaar.


Als u kiest voor een andere tekstkleur dan het voorbeel dan worden alle teksten dezelfde kleur. Een groeimeter met naam mag niet ontbreken in de kinderkamer. Met een groeimeter met naam is het altijd een feestje om de lengte van je kindje op te meten. Onze groeimeter met naam muurstickers zijn uniek ontworpen en zijn tevens een prachtige aankleding voor de baby of kinderkamer.


Met de groeimeter voor je kind kun je precies bijhouden hoe snel je kleine groeit. Een bijzondere en handige accessoire als deze groeimeter mag op de babykamer niet ontbreken. Wil je graag een ophanggaatje in de groeimeter ? Geef het aan bij je bestelling. Dankzij de neutrale kleur past hij in ieder interieur. Een stoere groeimeter voor jongens met naam en geboortedatum en stoere raket!


Een eyecatcher op de kinderkamer! De groeimeter is geschikt voor kindjes van tot 1cm. Zo kan je hem makkelijk oprollen en bewaren. De groei meter word geleverd met beukenhouten stokjes en een lederen koordje als ophangsysteem. Hier vind je verschillende groeimeters ! In stof of van sloophout met naam en geboortedatum of zonder!


Groeimeter met naam

Liever net wat anders dan de voorbeelden? Origineel kraamcadeau met naam. Pieke Co is dé webshop voor originele kraamcadeaus met naam en kinderkamerdecoratie.


Geboren uit passie en met veel plezier en enthousiasme hebben wij vele klanten en kersverse ouders een uniek kraamcadeau bezorgd. Schattige groeimeters van stof met dieren en vrolijke decoraties. De schilderingen zijn gemaakt door Mies met aquarelverf. De naam en geboortedatum kunnen gepersonaliseerd worden.


Groeimeter met naam

Heel leuk om te geven als kraamcadeau bij een geboorte. Kleur afbeelding Tekst kleur. Online winkel in trendy geboorteaankondigingenen kraamcadeaus, veel produkten ontworpen in eigen atelier. Op zoek naar een groeimeter voor een kind? Bij Wis en Waarachtig vindt u handgemaakte groeimeters met naam.


Een persoonlijk (kraam)cadeau. Wanneer je op zoek bent naar een origineel kraamcadeau ben je bij Freubelshoponline aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts