woensdag 27 december 2017

Ikea wissellijsten 50x70

Gratis verzending boven 39€. Wissellijsten in alle kleuren en maten. Bestel eenvoudig en snel op beslist. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan.


Door afgestemde maten zijn veel combinaties mogelijk. Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden. Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur.


Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. Je kan ervoor kiezen je foto op verschillende manieren in te lijsten. Bij Desenio vindt u een groot aanbod lijsten en in deze categorie staan al onze wissellijsten met de afmetingen 50xcm. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


Deze elegante fotolijst komt goed tot zijn recht in je moderne interieur. Doe er je mooiste fotomoment in en creëer een persoonlijke sfeer in huis. De hoogwaardige materialen en de prachtige kleuren zorgen ervoor dat de inhoud van uw 50x70cm wissellijst het beste tot zijn recht komt. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.


Zwarte wissellijst die geschikt is voor posters met afmeting 50x70cm. Plexiglas maakt dat de lijsten licht en onbreekbaar zijn. U zit thuis op de bank en kijkt naar de muur. Fotolijsten 50xonline kopen.


U ziet dat er wat mist en besluit dat een fotolijst 50xuitstekend op die plek zou passen. Het enige wat u dan hoeft te doen is uw laptop, telefoon of tablet te pakken en vanuit uw luie stoel de fotolijsten 50xnaar wens te bestellen. Geef uw poster, kunst of foto extra uitstraling met een wissellijst van 50x70cm. Deze wissellijsten worden standaard geleverd met helder glas.


Goedkope fotolijsten en wissellijsten voor de beste prijs! Lijsten, wissellijst , fotolijst en schilderijlijst online. Bekijk en bestel voordelig je wissellijsten en fotolijsten rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Lijsten voor schilderijen, posters of foto’s koopt u bij Zelfinlijsten.


Houten eiken lijst, 50xEiken lijst van 50xpassend voor prints en posters. Alle merken Ikea wissellijst. Eikenhouten lijsten zijn de beste accessoires om thuis een warm en gastvrij gevoel te creëren! Omdat eiken een levend materiaal is, is elke lijst uniek en zal je kunst nieuw leven geven.


De voorkant is dik acryl glas, een lichtgewicht en onbreekbaar materiaal. Koperen metalen lijst, 50xKoperen metalen lijst passend voor posters en prints van 50x70. Deze stijlvolle en moderne koperen lijsten voegen een frisse uitstraling toe en de lijst accentueert de kunst die je voor je huis kiest! Onze koperen lijsten hebben een front van acryl glas, dat lichtgewicht en onbreekbaar is. We hebben ook lijsten in goud en koper.


We verkopen houten lijsten en metalen lijsten in de afmetingen 21x3 30x4 50xen 50xen 50x, 61x9 61x9en 70x100cm. Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken. Bij formaten groter dan 30x45cm is de achterwand tevens voorzien van driepunts kabelophangsysteem. Deze Zusss ahouten wissellijst maakt het mogelijk dat je steeds een andere eigenwijze Zusss poster aan de muur kunt hangen.


De wissellijst is zowel staand als liggend op te hangen. De frames zijn gemaakt van hout. Ook leuk: hang er eens een foto in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts