maandag 18 december 2017

Antieke kast met spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Nu eenvoudig met je mobiel betalen! De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bestel Online Of Bezoek De Showroom! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Antieke kast, met spiegel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. ZELDEN EEN SPIEGEL MET ZO’N REGEN VAN DIAMANT STOF GEZIEN… Fraaie strakke spiegel in een prachtig gave gepolitoerde lijst met rijk gedetailleerd inlegwerk.


Kopen en verkopen op 2dehands. Ik verkoop dit omdat ik geen plaats meer heb voor deze kast. Vind antieke kasten het nu op Kensaq.

Als je hem komt ophalen, halen we hem samen uit elkaar zodat je ook w. Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Opbergkasten. Ontdek Onze Meubel Collectie Online. Kies uit meer dan 8spiegelkasten. Design, Direct Van De Makers.


Voor de laagste prijs op Beslist. Al meer dan twintig jaar legt Michiel Wildschut zich toe op het selecteren, het restaureren en het verkopen van antieke meubels. Hij is gespecialiseerd in antieke Franse en Italiaanse spiegels , Venetiaanse kroonluchters en Franse antieke kasten en armoires. Zeer mooie antieke 19e eeuwse Franse bladgouden spiegel gecombineerd met gepatineerde beschildering op lijst.


Michiel is een bijzondere ambachtsman met veel inhoudelijke kennis en oog voor detail. Deze spiegel heeft een prachtig bladgouden opengewerkt ornament. Goede vintage staat ook afzonderlijk te koop 1. Het geheel is in mooie en goede staat!


Mooi oud kastje met grote spiegel en marmeren blad. Mooie grote spiegel (afneembaar) Marmeren blad zonder beschadigingen !

Strakke antieke eiken tweedeurs kast. Planken achterkant zijn bijna cm. Praktische oude kast met heel veel ruimte, twee deuren en binnenin twee schappen.


Hout gepende kast in de originele staat en kleur. Kast is niet heel groot, maar ook niet demontabel. Spiegelkasten nu al vanaf €990. Enorm veel antieke en brocante kasten in Waddinxveen Bezoek Het Inboedelhuis in Waddinxveen.


Wij verkopen ook oude ladekasten of antieke vitrinekasten. Bij Burbri antiek vindt u oude brocante kasten ,vaak is een brocante kast een oude kast of antieke kast die origineel of geschilderd is in een kleur. Brocante en antieke meubels geven sfeer in huis.


De kast heeft op de deur een, in facet geslepen, spiegel over de volledige deur hoogte en breedte. Je kunt antiek onderscheiden van vintage. Vintage meubels zijn gemaakt in de jaren tot in het begin van de jaren 80.


Zoekt u een speciale antieke kast ? Uit alle hoofdrubrieken vindt u hier alle meubelen met een of meerder ruiten overzichtelijk bij elkaar. Als specialist in antiek weet Heineman antiek wat een antieke kast bijzonder maakt. De tijd van toen, maar dan nu.


Kasten , stoelen, tafels en een breed scala aan gebruiksvoorwerpen uit grootmoeders tijd. Alles opgeknapt en voorzien van frisse kleuren die in deze tijd passen. Uit een erfenis van mijn vriendin hebben we een antieke eiken kast gekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts