donderdag 28 december 2017

Anti spiegel folie

Een Offerte aan via het Formulier. Verfraaien van uw huis met Spiegels. Ruim assortiment online bestellen! NIEUW, nu ook: Antibacteriële folie , voor extra hygiëne op uw display! De folie beschermt uw beeldscherm tevens optimaal tegen krassen en beschadiging.


Deze verbluffende optische technologie van 3M neemt weerspiegelingen weg zodat u duidelijk de gegevens op uw scherm kunt zien.

Let op: hoe beter het contrast licht naar donker is, hoe beter de folie werkt. Vanuit binnen gezien is de folie echter helder en u heeft dus zelf uitstekend zicht! De spiegel werking ontstaat doordat het binnen donkerder is dan buiten. Echter, wanneer het buiten donkerder is dan binnen verliest deze folie (deels) zijn werking. Inkijkwerende folie is ook op maat leverbaar!


Zonwerend folie met zilver spiegelend effect. Dit zonwerende raamfolie plakt eenvoudig op ramen. Het folie tegen zon en inkijk heeft een breedte van 50cm.

De lengte mag je zelf kiezen. Eenvoudig op ramen aan te brengen! Deze hoogwaardige spiegelfolie houdt niet alleen zonnewarmte buiten, de folie is met een spiegel effect uitgerust en van buiten bijna volledig ondoorzichtig. Met deze installatie instructie is het gemakkelijk om zelf de raamfolie op een goede manier aan te brengen. S avonds spiegelt de folie aan de binnenkant - kun je dus niet naar buiten kijken - en kun je normaal naar binnen kijken.


Dat is trouwens niet alleen met folie zo. Voor toepassingen van de verscheidene folie soorten hebben wij referentieadressen voor handen, die wij u graag ter beschikking stellen. Aanbrengen Glasfolie Suncontrol heeft zijn eigen applicatieservice.


Onze medewerkers hebben naast ervaring in het aanbrengen, ook het juiste equipment. Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken. Spiegelfolie is de ideale raamfolie om inkijk te voorkomen.


In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti -inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Zet je vlak achter het anti doorkijk folie een object, bijvoorbeeld een bloempot. Dan zul je waarschijnlijk wel vaag de contouren van de bloempot zien.


Dé spiegelfolie specialist van Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Alle kasten shop je online. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. De beste keuze tegen lage prijzen! Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. En een compleet setje met alles wat je nodig hebt om de folie aan te brengen. Hierdoor ontstaat het spiegel -effect. Let wel op: De zijde van het raam dat spiegelt is dus de zijde waar het meeste licht op valt.


Normaal gesproken is dit altijd de buitenzijde van een raam, omdat dag-licht nou eenmaal veel feller is dan kunstmatige verlichting (zelfs op grijze dagen of bij schemering). Anti-spiegel folie voor laptop beeldscherm, waar te koop? De anti -reflectiefolie is UV-werend (tegen verkleuring van materialen).


Deze folie is tevens een veiligheidsfolie. De film houdt de scherven samen bij eventuele glasbreuk. Wilt u net wel dat uw glas gaat spiegelen om zo inkijk te vermijden? Dan kunt u opteren voor een spiegelfolie.


Met Folie op Maat raamfolies bespaar je ook op energiekosten. Dat scheelt je een hoop geld en beperk je ook nog eens de milieubelasting. Omschrijving: Condens kunt u tegengaan door een anti condens folie op het glas aan te brengen.


Kijk comfortabel naar je scherm met deze Belkin Screen Guard Anti -Glare Overlay, zelfs bij veel licht. De matte afwerking van de overlay vermindert de lastige reflectie van het licht. Voorkom schade zonder de functionaliteit van je touchscreen aan te tasten met deze Belkin Screen Guard Anti -Glare Overlay.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts