dinsdag 19 december 2017

Smalle spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Een spiegel is een weerspiegeling van je woonstijl waar je alle kanten mee op kan.

Spiegeltje , spiegeltje aan de wand. Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage. Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid. De verlichting is achter de spiegel geplaatst en schijnt zowel naar voren als over de wand.


Naast verlichting is de spiegel voorzien van: scheerstopcontact, sensor schakelaar en spiegelverwarming. Een spiegel met smalle grijs-zilveren lijst die overal in huis opgehangen kan worden. Iedereen zal even blijven staan om zichzelf in deze spiegel te bekijken.


Kies uit onze standaard maten of we kunnen de spiegel voor jou op maat maken.

Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer. En ook niet onbelangrijk: een stoere ronde spiegel in bijvoorbeeld de badkamer. Geef je interieur een boost met de juiste spiegel.


Deze bamboe spiegel rond zorgt ervoor dat jij al te graag in de spiegel kijkt. Deze spiegel kun je overal plaatsen! Goedkope spiegels : de mooiste wandspiegels en passpiegels. Bij Kwantum hebben we een uitgebreid assortiment aan spiegels. Vind hier je passpiegel, houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil.


Wil je de ruimte groter laten lijken? Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst. In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer. Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat.


Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Vind de beste selectie smalle spiegel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit smalle spiegel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

De Saqu Shine spiegel (30cm breed) is uitermate geschikt als spiegel boven een fontein vanwege het smalle formaat. Ook in het toilet is een spiegel geen overbodige luxe. Het is namelijk altijd fijn als je even je uiterlijk kunt checken na een toiletbezoek.


Het Saqu Shine spiegelpaneel is hier een uitstekende keuze voor. Dankzij de rondom geplaatste verlichting heeft deze spiegel een hoge lichtopbrengst. Temeer omdat de verlichting zowel naar voren als over de muur schijnt! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Wij zijn gespecialiseerd in antieke spiegels. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De collectie bestaat uit meer dan 2spiegels uit de 18e en 19e eeuw. Bij Praxis kun je terecht voor spiegels in verschillende modellen en afmetingen.


In ons assortiment vind je o. Disney of Cars spiegels voor in de kinderkamer! Of je nu kiest voor een ronde, rechthoekige of vierkanten spiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts