woensdag 20 december 2017

Veiligheidsrolluiken

Kwaliteit voor de beste prijs! Een verstevigingsstrip in de sluitlat, een extra zekering tegen omhoogschuiven en andere speciale constructieve details verhogen de stabiliteit tegen optillen. Bescherm uw handelszaak met veiligheidsrolluiken van Rollvolet Rollvolet is expert in de beveiliging van handelszaken. Wij hebben een jarenlange ervaring in de productie en plaatsing van industriële veiligheidsrolluiken. Mehr Sicherheit durch Rollladenpanzer von WAREMA!


Verstärkte Bauteile wirken einbruchhemmend und lassen sich auch noch nachträglich einbauen.

Deze rolluiken zijn voorzien van speciale lamellen en geleiders, waardoor het rolluik niet zomaar omhooggetild kan worden. Veiligheidsrolluiken zijn ideaal voor inbraakgevoelige plaatsen. Zo’n lamel is op een speciale manier gekoppeld met het lamel daarboven, zodat het ook niet kan kantelen, zelfs al wordt er veel kracht op gezet. Verzwaringsprofiel in de onderlat, met een aantal andere speciale constructies, verhogen de stabiliteit van het rolluik en beschermen tegen optillen.


In combinatie met een ruitbreuk sensor sluiten de veiligheidsrolluiken bij een trilling van het raam en zorgen ervoor dat er geen inbrekers naar binnen kunnen. ROMA maakt het inbrekers heel moeilijk. Het rolluiksysteem met het aluminiumpantser is zeer inbraakbestendig.


Inbrekers werken vaak onder tijdsdruk. Het plaatsen van rolluiken verlaagt sowieso al de kans op een bezoekje van inbrekers.

Maar dankzij onze spannende veren wordt het voor hen helemaal onmogelijk om een. Verschillen tussen rolluiken. Rolluiken geven een combinatie van veilig gevoel, duurzaamheid en vormgeving. Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Op zoek naar dat ene rolluik?


Door ons grote aanbo vindt u bij ons zeker dat ene rolluik waarnaar u op zoek. Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Antidiefstal- en veiligheidsrolluiken.


Dan staat de beveiliging van uw gebouw hoog op uw prioriteitenlijst. Vindt hier uw inbraakwerende rolluiken ter beveiliging van uw (winkel)pand. Wij leveren en monteren verschillende soorten rolluiken. Warmtewering met totale verduistering.


Met een rolluiken heeft u optimale controle over licht en temperatuur. Neem contact op voor technische documentatie. Inbraak, vandalisme, hagel- en stormschade aan het raam van uw particuliere woning of zakenpand – u voorkomt het met het uiterst robuuste veiligheidsrolluik van.


Betere beveiliging van uw winkelpan bedrijfspand of woning? Jonker Zonwering Enschede biedt optimale prestaties middels onze veiligheidsrolluiken.

In woningen zijn er drie soorten rolluiken beschikbaar: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en de traditionele inbouwroluiken. Sunmaster maakt het inbrekers heel moeilijk. De tendens van daadwerkelijk geslaagde inbraken neemt af, maar de pogingen nemen toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts