dinsdag 19 december 2017

Decoratierek

Decoratierek Limoges Zwart kopen? Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Breng een eigen unieke stijl in huis met dit decoratierek met metalen zijkanten en mangohouten plankjes van HSM Collection.


De strakke lijnen maken het rek stijlvol, modern en een echte musthave voor elk interieur.

HSM Collection decoratierek Nate is zwart van kleur en heeft een totale afmeting van 100x80xcm. Met dit rek van BePureHome is er binnen no time sfeer in huis. Jouw favoriete plaid of hamamdoek drapeer je er.


Maak een tentoonstelling van om het even welke wand in je woning. Hier vind je alle fotodecoraties en ‑lijsten die je nodig hebt. Jouw thuis, jouw wan jouw galerij.


Woonaccessoires, decoratierek , wilgentak, decoratief.

Alles voor een knus interieur shop je bij Xenos. Het rek is tegen de muur aan te hangen maar ook met het touw aan bijv. Kasten, bijzettafels, krukjes en meer shop je betaalbaar op Xenos.


Prachtig apart decoratierek van zink, kan gebruikt worden als flessenrekje maar ook zeker leuk in iedere ruimte voor bv kopjes, of leuke decoraties voor. Markeer in het plafond boorpunten ter hoogte van de bovenste en de onderste spijl van het rek. Laat wat ruimte vrij tussen de wand en het decoratierek.


Druk er daarna hollewandpluggen of gewone pluggen in (afhankelijk van het plafond). Draai de schroefogen erin. Op Speurders vind je houten decoratierek. Frans Landelijk wandrek metaal Meer info.


Het decoratierek Levels heeft een speelse twist, doordat de planken verspringen. Met muurdecoratie geef je elk interieur meer pit. Tips, originele materialen en voorbeelden voor je woonkamer, kinderkamer en andere kamers vind je hier. Zuil van gelaste stalen kokers met blad van gebruikt steigerhout of oude wagondelen.


Binnen tot weken - Afhankelijk van de vooraad Opmerking: €1000.

We hebben een breed assortiment badkameraccessoires tegen scherpe prijzen. Koop alles voor je badkamer in de webwinkel of bij een IKEA vestiging. Mooie industriële look Stoere. Uitklapbaar decoratierek gemaakt van hout in zwart afgewerkt.


Gebruikt dit rek om de handdoeken of plaids overheen te hangen AFMETINGEN Hoogte: ca. Je ziet ze steeds meer, de decoratieve ladders. Ze zijn erg functioneel en kunnen overal in je huis een plekje krijgen. Creatief decoratierek voor bijvoorbeeld leesbladen of de krant.


Het moderne maar toch industriële staande decoratierek brengt wat unieks in jou huis. Hij bestaat uit zijn metalen zijkanten en drie mangohouten planken. De muur van je woonkamer is iets wat meteen opvalt in je interieur. Schilderij paars rood van Sabine Kleiren 60x60cm.


Het saaie wasrek kan de deur uit! Met dit stoere decoratierek is de was ophangen een stuk leuker. In de ruimte eronder past precies een opbergkastje met planken van tafelzeil.


Kruip op de bank met een zacht plaid of voeg kleur aan je interieur met de leukste kussens. Je shopt kussens en plaids natuurlijk op Xenos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts