dinsdag 12 december 2017

Openingstijden blokker retailpark roermond

Openingstijden blokker retailpark roermond

Openingstijden Van Alle Blokker Winkels. Elke dag een nieuwe aanbieding. Bekijk nú online op Blokker. Blokker is een laagdrempelige winkel met artikelen in elke prijscategorie. Dat maakt van Blokker al meer dan honderd jaar een vertrouwd adres voor menig gezin.


Openingstijden blokker retailpark roermond

Op deze pagina zie je een overzicht met Blokker vestigingen in Roermond. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Blokker vestigingen het meest in jouw buurt zijn. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.


Roermond Schaarbroekerweg is in Roermond gevestigd aan de Schaarbroekerweg. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van Blokker in Roermond. De openingstijden van het Retailpark zijn, net als het Outlet Roermond , 3dagen per jaar geopend.


Openingstijden blokker retailpark roermond

Deze bus (lijn 18) van Veolia stopt bij alle winkelcentra in Roermond. Retailpark Roermond is een eigentijds winkelcentrum met grootschalige winkels. In totaal zijn er 4vestigingen van Blokker in Nederland. Bij Blokker Roermond kunt u terecht voor een breed assortiment aan huishoudelijke producten, zoals afvalbakken, kruimeldieven, strijktafels, stofzuigers en wasmanden. Op zoek naar de openingstijden van Bakker Bart?


Vind hier de gegevens van de Bakker Bart-winkel in de Retailpark (Schaarbroekerweg 54), Roermond. Aankomende zaterdag Februari is er tussen 14:en 15:00uur een L. Ook hebben we op deze dag bij elke aankoop van een L. Artikel een gratis button ! U kunt deze week van maandag tot en met zondag hier terecht. Het Retailpark is pal aan de Agelegen (afslag 19), is 3dagen per jaar geopend en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Het is 3dagen per jaar geopen dus iedere zondag.


Openingstijden blokker retailpark roermond

Dit winkelcentrum heeft o. Albert Heijn XL en Media Markt. Vind openingstijden en zakelijke sluitingstijden van Blokker filialen in Roermond en andere contactgegevens zoals adres, telefoonnummer, website en interactieve route. Huishoudelijke artikelen open van maandag tot zondag. In Roermond is het donderdag koopavond. Soms is het prettig om op zondag - je vrije middag - lekker even te gaan shoppen.


Voor een geslaagde middag shoppen in Roermond is het natuurlijk cruciaal dat de winkels geopend zijn. Intersport Megastore nóg meer winkelplezier in kleding, schoenen, hardware en accessoires. Door te klikken op de link: Bewerk deze OPENINGSTIJDEN. Naast het grote winkelaanbod is het gebouw ook heel mooi om te zien. Nu nog is zij bisschopsstad van Limburg.


Beide vestigingen beschikken over zitplaatsen en zijn bovendien zeven dagen per week geopend. Wilt u iemand eens een smakelijk cadeautje geven? Verras hem of haar dan met een Bufkes Cadeau Cheque!


Het is direct gelegen aan de A(afrit 19) en biedt een ruime parkeergelegenheid. Aan het einde van de afslag linksaf slaan (linker rijbaan). Bij de rotonde rechtsaf slaan en vervolgens eerste afslag links.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts