maandag 18 december 2017

Passe partout lijst kopen

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Eerste vriendschappen ontstaan bij Partou. Samen ontdekken we de wereld. Wij hebben een Snelle levering.

U krijgt direct een bevestiging. Passe partout online bestellen. In onze webshop maken wij het u makkelijk. Het online bestellen van een passe partout op maat, kunt u eenvoudig via onze website doen. Door een passe partout online te bestellen, bent u verzekerd van een passe - partout op maat en bij.


Een passe - partout is een lijst gebruikt ter omlijsting van je schilderij of foto. Door je object te omlijsten met een passe - partout springt het werk er meer uit en valt deze beter op. Je kan ook kiezen voor een fotolijst die geleverd wordt inclusief passe - partout.

Daarnaast valt de inhoud van de wissellijst extra op en kunt u de kleuren en accenten in uw afbeeldingen nóg meer laten spreken. Een lijst met passe partout is daarom de ideale combinatie. Hieronder vindt u een tabel met daarin alle benodigde maten voor het kopen van de juiste passe - partout. Let op het volgende bij het bestellen van passe - partouts ! Een voorbeeld: U heeft een foto lijst van 30xcm.


De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk passe partouts voor de wissellijsten. Dit bekent dat wanneer je een bepaalde maat niet kunt terugvinden in ons assortiment dat je een aanvraag kunt plaatsen voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor een maatwerk passe partout. Bij Zelfinlijsten kunt u niet alleen uw passe - partout online bestellen, maar ook fotolijsten, schilderijlijsten, ophangsystemen en nog veel meer. Navigeert u eens door deze website en ontdek hoe eenvoudig u online uw op maat gemaakte lijst kunt bestellen, en binnen enkele dagen thuis bezorgd heeft. Zit uw gewenste maat passe partout niet tussen de standaard maten?


Met onze high-tech computergestuurde passe - partout -snijder kunnen we eenvoudig alle soorten gewenste passe partouts op maat maken. Eigenlijk hoort in iedere lijst een foto met passe - partout. Het geeft het geheel zoveel meer uitstraling! Het enige nadeel voor veel mensen is dat het inlijsten dan duurder wordt want de lijst wordt groter, dus duurder, en je hebt natuurlijk nog de aanschaf van de passepartout daarbij.


Wilt u een passe partout kopen voor in uw fotolijst of wissellijst? Jij bent op zoek naar een leuke lijst voor kleine foto’s?

Kies voor een passepartout van HORNBACh om jouw foto’s in te plaatsen. Alle passepartouts worden kan en klaar gelever dus heb jij er geen omkijken meer naar. Zo kunt u uw foto nog meer laten spreken.


De witte passe partout past door zijn neutrale kleur bij iedere afbeelding. Elke foto en elk schilderij is weer anders. Het is dus belangrijk dat u een passe partout kiest die goed bij het werk past. Want een klassieke zwart-wit foto vraagt om een andere kleur omranding dan een schilderij waarbij blauw- en grijstinten de boventoon voeren.


Je zou dan een randbreedte rondom kunnen doen van CM. Onze passe - partouts hebben een witte kern, zijn 1. Koop en verkoop lijst passe - partout eenvoudig op Marktplaats. Om uw foto een geweldige uitstraling te geven, kiest u voor een passe - partout.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Hier vindt u onze uitgebreide collectie passe - partouts. Hiermee komt het werk beter tot uiting.


In het karton van de passe - partout wordt meestal een rechthoekig venster gesneden. Maar ook cirkelvormig of ovaal is niet ongebruikelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts