maandag 18 december 2017

Glasvlies of glasweefsel

Verschil tussen renovlies, glasvlies of glasweefsel behang. De grootste verwarring bij renovlies, glasvlies en glasweefsel zit hem bij het verschil tussen renovlies en glasweefsel. Vooral omdat beide soorten van hetzelfde materiaal gemaakt zijn. De structuur is echter anders.


Maak uw muren verf of behangklaar met glasvezel, glasvlies , glasweefsel , renovlies of egaliseerbehang.

Het kan een goede oplossing zijn als u niet uw muren (opnieuw) wilt stucen. Welke behang u kiest, is afhankelijk van de uitstraling (glad of structuur) en de huidige ondergrond (egaal of niet egaal). Wij helpen u graag verder! Wanneer u glasweefsel , glasvlies en renovlies door de Glasvliesspecialist op uw wanden laat aanbrengen, kan dit in ieder gewenste kleur gesausd. Door de samenstelling van glasweefsel , glasvlies en renovlies is het ook nog eens erg duurzaam en sterk.


De eveneens geweven structuur zorgt altijd voor oneffenheden. Glasvlies wordt daarom, na het aanbrengen, nog afgewerkt met een dun plamuurlaagje voor het geschilderd kan worden.

Wil je jouw muren behangen met renovlies? Dan heb je vast ook al de termen glasvlies of glasvezelbehang voorbij horen komen. Is renovlies hetzelfde als glasvliesbehang of zijn er verschillen?


Bekijk dit doe-het-zelf stappenplan van GAMMA en lees hoe je het aanbrengen van glasweefselbehang makkelijker kunt realiseren. Glasweefsel - of glasvliesbehang aanbrengen? Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij ons aan orienteren voor de muren (oplevering behangklaar). Als je de ondergrond voldoende vol en regelmatig in de lijm zet en het vlies vervolgens volledig aanwrijft, zal dit niet nodig zijn. Als u uw muur op professionele manier wil behangen, met een sterk materiaal dat naadloos aansluit, overweeg dan eens glasvezelbehang.


Het is een vorm van behangen die er niet alleen prachtig strak uitziet, maar die ook nog eens allerhande voordelen met zich meebrengt. Ook scheurvorming in de ondergrond is er mee te verhelpen of te voorkomen. Belangrijk pro van glasweefsel is z’n kracht. Glasvlies (ook bekend als renovlies, fiberfilt of stuc-decor) is een glasvezelbehang met een gladde structuur.


Glasvlies geeft uw wanden een mooie gladde uitstraling en daarnaast is glasvliesbehang ook brandveilig en stootvast. Op het eerste oog lijkt dit superstrak. Met handige tips en een video.

Ook adviseren we de juiste producten. Het werd en wordt vaak gebruikt om scheurtjes in de muur weg te werken en de muur sterker te maken. Dat komt door zowel het materiaal als het feit dat het gewoven is. Glasvezelbehang is namelijk oersterk. En als je muur vies is, kun je het glasweefsel makkelijker reinigen of overschilderen.


Een glasweefsel van 1gram m². En dan met name in binnen en buitenhoeken. Voordelen van glasweefsel : de ondergrond wordt ingelijmd i. Bent u aan het twijfelen welk type behang u nodig heeft?


Dan helpen onze deskundige medewerkers u graag. Renovlies is gemaakt van papier met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts