zondag 17 december 2017

Kast house doctor

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Opbergkasten. Design, Direct Van De Makers. Snelle levering en gratis retour!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Een familiebedrijf dat is gestart in een klein plaatsje in Denemarken.


Ze combineren Scandinavisch design met de gezellige bohemien sfeer.

Ben je wat extra opbergruimte nodig in het interieur? Met een kastje kan je eenvoudig wat extra opbergruime creeeren voor al je kleine spullen. De kast heeft een glazen deur en glazen planken. Elk meubelstuk heeft een eigen persoonlijkheid door de perfecte combinatie van een neutraal design met een sfeervolle uitstraling.


Met dit kastknopje geef je je kastje een nieuwe luxe uitstraling! Het familiebedrijf is gestart in een klein winkeltje in Jut lan Denemarken. Nu, vele jaren later, wordt het woonmerk wereldwijd verkocht. Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel.


Desgewenst kunnen de deuren geleverd worden met handgrepen. Verfraaien van uw huis met Kasten. Ruim assortiment online bestellen! Ontwerp- en interieurwebshop met snelle levering en 500.


Fantastische aanbiedingen. Herroepingstermijn dagen. Duizenden tevreden klanten. Gemaakt van roestvrij staal met een glazen deur, de kast geeft elke wand een ruwe maar fijne uitstraling.


Een grote verscheidenheid aan producten vindt een mooie plek op verschillende niveaus.

In de badkamer dient de kast als opslagruimte voor cosmetica. Gratis bezorging vanaf 20. U kunt de stellingkast gemakkelijk verplaatsen door de wieltjes die onder aan de kast bevestigd zitten.


Ook zit er een handvat waarmee u de kast kunt verplaatsen. De stellingkast beschikt over planken die gemaakt zijn van glas. House Doctor trolleykast Een stellingkast is altijd handig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts