woensdag 6 december 2017

Pipistrello lamp tweedehands

Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Makkelijk en veilig winkelen. Koop en verkoop pipistrello lamp eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Sla pipistrello lamp op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg pipistrello lamp niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Dit pronkstuk straalt in uw interieur en vormt daarmee een ware blikvanger. Bent u een liefhebber van design? Dan zit u goed bij Pot Interieur.


Wij hebben een ruim aanbod met verschillende designmerken. Originele vintage xl vloer lamp gae aulenti - martinelli luce - lamp - pipistrello. De space age- lamp heeft een telescopische nek. Lampen van alle merken op beslist.


In tegenstelling tot zijn grotere variant heeft de mini een vaste voet in telescopische vorm. Vergelijkbare zoekopdrachten voor lamp pipistrello. Info over lamp pipistrello. Resultaten van zoekmachines!


Zoek in België naar pipistrello lamp RSS. Deze prachtige lampen van het Italiaanse verlichtingsmerk Martinelli Luce zijn namelijk geïnspireerd op de vleermuis. De lamp is erg geschikt als vloer- of tafellamp in woonkamer of op kantoor. Direct uit voorraad leverbaar met voet in de kleuren wit en donkerbruin in zowel halogeen als LED.


Pipistrello lamp tweedehands

Pipistrello Lamp advertenties. Door Martinelli Luce in productie genomen tot op de dag van vandaag. Het is zowel een tafellamp en een staande lamp , waarvan de hoogte verstelbaar is, gekenmerkt door zijn ongrijpbare vorm lijkende op het ontvouwen van de vleugels van een vleermuis. Ideaal is dat deze lamp een geïntegreerde energiezuinige LED chip (9W, 7lm) heeft, die via een touchdimmer op het lichaam te dimmen is.


Vind pipistrello lamp in ons breed assortiment Verlichting. Profiteer van de koopjes op eBay! De beste tweedehands martinelli luce resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Wij helpen je de beste 2dehands koop te vinden! Wij verzorgen de levering van onderdelen voor de fabrikanten van designklassiekers. We leveren altijd de originele onderdelen. Wij werken secuur maar vragen uw geduld.


De lamp maakt tegenwoordig deel uit van de collecties van het het Metropolitan Museum of Art en het Museum of Modern Art (MoMA) in New York en het Museum des Arts Decoratives in Montreal. De naam komt rechtstreeks voort uit het design van de kap. Veel mensen denken dat de bruine pipistrello lamp zwart is maar als je goed kijkt is deze toch echt bruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts