dinsdag 5 december 2017

Cortenstaal buitenlamp

Cortenstaal buitenlamp

Luxar Is Een Groothandel In Professionele Verlichting Met Online Webwinkel. Al jaren worden er van cortenstaal buitenlampen en tuindecoraties ontworpen en vervaardig maar nu zijn al deze modellen er ook in roestvaststaal. In het assortiment van onze webshop ziet u ook een zeer speciale serie tuinverlichting, de Rusty serie. Cortenstaal tuinverlichting. De tuinverlichtingsarmaturen uit de Rusty serie zijn van geroest staat, ieder armatuur heeft een eigen unieke uitstraling en past in vele tuinstijlen.


Cortenstaal buitenlamp

Deze karakteristieke staande buitenverlichting van cortenstaal (geroest staal) geeft een bijzondere indirecte verlichting. De roestkleur geeft een warme en natuurlijke uitstraling die past bij zowel moderne als klassieke tuinen. Lamp kan zowel binnen als buiten gezet worden. Bij het armatuur wordt een losse waterdichte ‘looplamp’ geleverd met 3meter snoer.


Roestkleurige buitenlamp - Rusty Slot 80. Deze unieke staande roestkleurige buitenlamp van cortenstaal (geroest staal) geeft een sfeervolle indirect verlichting. De bruine roestkleur past goed bij planten en bomen, zowel in moderne als klassiek vormgegeven tuinen. Robuuste staande buitenlamp van cortenstaal (geroest staal) met een hoogte van cm. Elke cortenstaal buitenlamp is uniek door variatie in roestkleur.


Cortenstaal buitenlamp

De staallegering voorkomt afschilferen van roest. Bekijk ons unieke assortiment buitenlampen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Alle buitenlampen beslist. Met goede tuinverlichting geniet u nog langer van uw tuin of terras. Roestvrijstaal daarentegen is een moderne glanzende metaalsoort. Deze buitenlamp wordt geleverd incl.


Robuuste hanglamp cortenstaal met zeer grote glazen stolp eronder. Smeden, constructiewerk, plaatwerk, lassen met RVS, staal, gietijzer. Buitenlampen al vanaf € 67. Handgemaakte hekwerken, muurankers, lampen, kachels.


Het is een metaallegering die bestaat uit o. Door het natuurlijke roestproces ontstaat een zeer dichte oxidehuid. De unieke stoere uitstraling maakt CorTenstaal te gebruiken in moderne en klassieke tuinen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen en brievenbussen. Staande lamp Kollcortenstaal 100x100x600mm.


Met deze prachtig vormgegeven buitenlamp maakt u uw tuin compleet. Deze verlichting is ideaal om aan te brengen langs tuinpaden of oprit. Bel ons voor al uw vragen. Koll tuinlampen, met deze bijzonder vormgegeven armaturen kunt u uw tuin prachtig verlichten. Zuillamp leverbaar in cortenstaal en staal met poedercoating in de kleuren wit, taupe en antraciet.


Bent u op zoek naar een mooie tuinverlichting van cortenstaal of verzinkt staal? Bezoek dan onze showroom of bekijk ons complete assortiment online! Voor het creëren van een gezellige sfeer in je tuin en rondom je huis kies je voor sfeerverlichting.


Opzoek naar de juiste buitenverlichting? Bestel eenvoudig en snel bij LampenTotaal. Dankzij de ruime voorraad is de kans.


Je hoeft er nooit meer aan te denken om de buitenlampen ’s avonds aan en of uit te doen. Een schemerschakelaar zorgt ervoor dat het licht automatisch aan en uit gaat wanneer het donker of licht wordt, een dag-nacht schakelaar dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts