dinsdag 26 december 2017

Silent 100

Scherpe prijzen, topservice! Itho doucheventilator bestellen? Ruim aanbod bij Vakhandeljanssen! Bespaar tot wel via kiesproduct.


SILENT-1DESIGN 3C Serie Serie ventilatoren met een capaciteit van ca. Voor u op een duurzame manier een gezond binnenklimaat creëren, dát staat centraal.

Silent-1Fan pdf manual download. Lp 2dB LAAg gELuIdNIVEAu! Serie axiale ventilatoren met een capaciteit van ca. SP Ventilation Group. Motor gemonteerd op silentblocks die de trillingen absorberen en voor een uiterst laag geluidniveau zorgen.


Browse the whole product cata the web. Before the installation of a bathroom extractor fan is very important to disconnect the electrical supply. Info over silent 1handleiding.


Resultaten van zoekmachines!

De ventilator kan worden aangesloten op een luchtafvoerkanaal of geplaatst in een buitenmuur met een directe afvoer naar buiten. Het product is geschikt voor. Download hier gratis uw Ventilator handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Inwendige kanaalmaat 1mm.


Op voorraad en scherp geprijsd bij Klusspullen. Groot assortiment, eigen voorraad en een snelle levering. Serie zeer stille badkamer-toilet ventilatoren met een capaciteit van ca. Geval Geval AANDACHT: Wanneer de relatieve vochtigheidsgraad van de ruimte hoger is dan de ingestelde waarde. Ook is het niet mogelijk om een verloopstuk te plaatsen.


Ook de lengte van de afvoerbuis is zeer belangrijk. Deze super stille badkamer ventilator ventileert subtiel de vochtige lucht uit uw natte ruimtes. U kunt deze ventilator gebruiken voor bevestiging in de muur of in het plafond. U kunt de ventilator schakelen met de lichtschakelaar en de inbouwdiameter is 98.


Doordat de motor gemonteerd is op silentblocks, worden de trillingen geabsorbeer wat voor een uiterst laag geluidniveau zorgt. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Zorg voor een duidelijke en uitgebreide omschrijving van het probleem en je vraag. Geniet in stilte in uw badkamer.


Bathroom Extractor Fans, quiet fans for wall, ceiling and window mounting, high airflow low dB shower fan options, intermittent or constant extraction available on 230V or SELV Low voltage.

Optioneel verkrijgbaar: 1mm terugslagklep. Aan de achterzijde van de ventilator te bevestigen. Hiermee wordt voorkomen dat koude lucht van buitenaf in uw ruimte kan komen.


Dus alle functionaliteiten worden in stilte uitgevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts