dinsdag 26 december 2017

Jaren 30 woning renoveren

Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting! Vind hier een ervaren vakspecialist voor renovatie van uw huis.


Vind alles wat je zoekt eenvoudig en snel via Startpagina. Met Startpagina bent u altijd op de hoogte van het nieuws, aanbiedingen en nog veel meer!

Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Jaren huizen zijn gebouwd in een tijd dat kwaliteit belangrijker was dan kwantiteit. Ze doen u denken aan de ‘goeie ouwe tijd’.


Dat nostalgische maakt de woningen zo populair. Een jaren huis kenmerkt zich door zijn karakter, sfeer en degelijke stijl.

U staat misschien op het punt een jaren woning te kopen of te restylen. Is het keukenblok nog goed genoeg om te renoveren of moet hij compleet vernieuwd worden? De kosten van de keuken worden daar uiteraard in grote mate door bepaald.


Het kopen van een keuken is relatief simpel. Het energiezuinig renoveren van een jaren ’ huis. Eigenlijk kwamen we voor een ander huis in de straat, maar bij toeval reden we ineens langs ons droomhuis. Een vrijstaande jaren ’ woning met een te koop bord in de tuin. Ingeklemd tussen weilanden aan de rand van Den Haag.


De gemakken van de stad én ruimte en natuur. Uw jaren woning renoveren ? Dan bent u bij Massa Bouw aan het juiste adres! Dankzij meerdere jaren werkervaring met veel verbouw opdrachten in Venlo, zijn wij inmiddels gespecialiseerd in het renoveren van een jaren woning. Hieronder kunt u in ons online formulier gebruiken om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.


U krijgt een totaal nieuw huis als u dat wilt met alle gemakken van nu zonder echt afbreuk te doen aan de fraaie stijl van de oorspronkelijke woning. Door onze jarenlange ervaring hebben we ons kunnen specialiseren in het renoveren.

AKbouw heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan van de jaren ’ bouwstijl en voert renovaties uit die naadloos bij de authentieke stijl passen. Een jaren dertig woning kenmerkt zich door een door een degelijke, ambachtelijke bouwstijl waarin de nostalgie van deze jaren is vastgelegd. Als ik dit huis voor dit geld had kunnen kopen in de tijd dat we zoekende waren was ik waarschijnlijk hiervoor gegaan. Die woning aan de Tijhofslaan vraagt weinig renovatie zo op het eerste oog.


Gasloos wonen, dat kan ook met een jaren - woning ! Wist je dat gasloos wonen ook prima kan in een bestaande woning ? Installatietechnisch zijn er echter wel wat meer uitdagingen dan bij nieuwbouw woningen. Daarnaast moet je rekening houden met flinke investeringen van enkele tienduizenden euro’s. Voorzie dus vooraf zeker een degelijk budget voor de renovatie van de woning. De elektrische installatie van een jaren ’70- woning voldoet niet meer aan de huidige wettelijke.


Per onderwerp staan handige websites aangegeven om uw verder te helpen. Wij denken met u mee en nemen de opdracht nauwkeurig met u door. Mijn eerste echte project als zelfstandige was meteen al een leuk, maar ingrijpend renovatieproject.


Het was een leuke jaren woning , in Utrecht maar er moest wel wat worden aangepast voordat de nieuwe bewoners er in gingen wonen. De opdrachtgevers wilden graag iets meer ruimte in de woning. Staal is namelijk één van de kenmerkende materialen voor deze woonstijl. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot. Verbouwing¹ onze eerste verbouwing. Een originele jaren woning. Deze woning hebben we volledig gestript en aangepast. Geen ervaring met klussen, weinig geld en.


Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts