vrijdag 1 december 2017

Lijstenmakerij delft

Boek uw Hotel in Delft online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken.

Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Lijst - lijstenmakerij en kunsthandel met jaar ervaring.


Een mooie zeefdruk, kunstwerk, dierbaarheden, restauratie’s, doopjurkjes, schoentjes, babypakjes, reproduktie’s, foto’s en borduurwerk bedenk het maar is een item waarvan u wilt dat het gezien wordt. Zoekt u een lijstenmakerij of lijstenmaker in DELFT ? U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten, fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak. Deze website maakt gebruik van cookies.


Klik hier voor meer informatie.

Een foto, schilderij of andere decoratie is op zich al prachtig. Wij vinden het een feest dat wij met onze lijstenmakerij Delft uw pronkstukken nóg mooier kunnen maken. Met onze lijsten wordt uw decoratie een echte eyecatcher in iedere ruimte. Maak snel een afspraak om ons ruime aanbod te bekijken of de overige mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is rekening gehouden met ieder budget en zijn we een klein beetje afgegaan op onze eigen smaak.


Loop gerust eens binnen om de collectie staaf- en aluminiumlijsten te bekijken. Een professionele lijstenmaker nabij Delft. Ed Vermeulen GCF is een professionele lijstenmaker van Reflex nabij Delft.


Hij is een echte vakman die gebruik maakt van de nieuwste technieken en de modernste apparatuur. U heeft dan ook veel keuzevrijheid. Een fotolijst, posterlijst, passe-partout, wissellijst of baklijst op maat? Houten, aluminium, kunststof en maatwerk lijsten in alle afmetingen. C-lijsten heeft een haal en breng service.


U kunt de lijstenmakerij in Delft dan vertellen om welk werk het gaat en het meenemen naar de winkel. Hier is het dan veel makkelijker om een mooie lijst uit te zoeken die goed bij het schilderij past. Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan en hebben op deze manier een hele mooie lijst aan laten brengen door de lijstenmakerij in Delft.


Bij ons kunnen alle lijsten op maat worden gemaakt!

Houten lijsten - alle soorten, maten en kleuren. Lijsten en spiegels op maat maken. Bij KunstSpiegel vind je voor ieder interieur een passende lijst. Elke lijst wordt vakkundig op maat gemaakt door onze lijstenmakers. Goede service bij lijstenmakerij Delft.


Voordat we bij lijstenmakerij Delft terecht kwamen hadden we al een heerlijke knutselmiddag: alleen al het creëren van een dergelijke collage heeft een verbindend effect. Wat een lol hadden we die middag! Natuurlijk vooral bij de kinderfoto’s van ons alle drie.


Onze lijstenmakerij levert via onze online shop in heel Zuid Holland waaronder. Den Haag, Voorburg, Bezuidenhout, Leidschendam, Scheveningen, Delft. Verder leveren wij in de rest van Nederland uw bestellingen met o. Tram stopt praktisch voor de deur.


Het dichtstbijzijnde metrostation is Coolhaven (Lijnen A, B en C). Kiest u voor een klassiek design, een warm houten design of een industrieel kunststoffen design? In deze lijstenmakerij in Delft zult u keer op keer slagen.


Kom dus eens een kijkje nemen op de website en bezoek vervolgens de lijstenmakerij in Delft zodat we u van passend advies kunnen voorzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts