vrijdag 22 december 2017

Montis loge aanbieding

Specialistisch advies nodig? Offerte met projectprijzen? Kies uit producten vanaf € 395. Bij deze fauteuil wordt tegemoet gekomen aan mensen die diep onderuit willen zitten.


Montis loge aanbieding

Omdat de uiterlijke vorm laag en diep is, maar de zitting binnenin op zich ondiep, is de Loge zeer geschikt voor lange mensen. Zijn gedistingeerde stroomlijn geeft de Loge een mannelijke sportiviteit, vergelijkbaar met een klassieke racewagen. Montis gelooft dat mooie vormgeving ook gewoon comfortabel moet zijn. Daarom maken wij meubelen die geïnspireerd zijn op de wensen van het moderne leven. Wij begrijpen dat je geen esthetiek wilt inleveren voor comfort.


Maar ook geen comfort voor esthetiek. Dat is de luxe van een goed ontwerp. This armchair caters to people who love to slide right down in a chair.


Montis loge aanbieding

Since the apparent shape is low and deep, but the seat is actually shallow on the inside, the Loge is also suitable for tall people. Its distinguishe streamlined shape gives the Loge an air of masculine sportsmanship, comparable with a classic racing car. De collectie Montis hockers, poefen en banken zijn duurzaam, doelmatig en tijdloos.


Het zitcomfort, welke wordt gevormschuim is superieur. Wanneer u de aanbieder heeft gevonden met de beste aanbieding , zult u het zelf ervaren als u gaat zitten in bijvoorbeeld de Montis Axel banken serie of als u wegzakt in de lederen love seat. Montis blijft verder zoeken naar nieuwe materialen en technieken die gebruikt kunnen worden voor het ontwerpen en ontwikkelen van verrassende en vernieuwende modellen die voldoen aan de hoogste en modernste kwaliteitseisen en nieuwe hedendaagse behoeften.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! We hebben de prachtige Montis Axel bank op voorraad in uitvoeringen en kunnen deze snel leveren!


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. U hoeft niet lang te wachten op levertijden, informeer vrijblijvend naar onze aantrekkelijke aanbieding ! Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Montis meubelen staan niet voor niets bekend om hun uitstekende kwaliteit. Dan is de Montis Loge dé fauteuil voor u. De Montis Loge is uiterlijk vrij laag en diep, maar de zitting is zo aangebracht dat lange mensen zich er behaaglijk in kunnen nestelen. In combinatie met de bijbehorende fraaie Montis Loge poef creëert u een heerlijke relaxfauteuil.


Info over montis spica aanbieding. Resultaten van zoekmachines! Als Montis Studio Rotterdam zijn wij al jarenlang dé Montis specialist van Nederland. Als geen ander weten wij dat een mooie aanbieding natuurlijk ook vraagt om het beste advies over uw nieuwe Axel bank.


Montis Loge fauteuil De Loge fauteuil heeft laag en diep uiterlijk, de zitting binnenin is ondiep wat er voor zorgt dat u lekker onderuit kunt zakken! Verkrijgbaar in stof en leder. Aluminium disks geschuurd of brons look. Onder de disks zijn kunstdopjes aangebracht ter voorkoming van beschadiging aan de vloer. Montis propageert met recht de Montis Axel bank als dé ideale zit- en hoekbank voor elke leefruimte.


De stijlvolle Montis Axel is verkrijgbaar in maar liefst verschillende uitvoeringen: van fauteuil en chaise longue tot 5-zitsbank en hoekbank van 45°. Het perfecte zitcomfort van een Montis bank of fauteuil ontstaat uit technieken met oog voor detail en kwaliteit. Modern design ontworpen vanuit jarenlange tradities.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts