dinsdag 19 december 2017

Lijstenmakerij den haag

Lijstenmakerij den haag

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Daarnaast beschikken wij over een collectie wissellijsten en Frameboxen voor het inlijsten van t-shirts. Een complete lijstenmaker met wissellijsten op voorraad en maatwerk lijsten. Lijstenmakerij Den Haag - Annette Polderman uit Den Haag lijst uw werk professioneel in.


Lijstenmakerij den haag

Benieuwd of restauratie de staat van uw kunstwerk kan verbeteren? Laat het toetsen en u ontvangt een vrijblijvende offerte. Omdat ieder kunstwerk en iedere restauratie uniek is, worden de restauratiewerkzaamheden altijd zorgvuldig met u afgestemd.


Sindsdien zijn trends gekomen en gegaan, maar vakmanschap, ervaring en. De Haagse lijstenmakerij. Onze collectie is een omvatting van vele soorten lijsten waaronder aluminium lijsten, randloze en diverse wissellijsten. Zowel in hout als aluminum zijn er vele mogelijkheden. Voor al uw lijsten op maat gemaakte lijsten of standaard lijsten.


Bij Any Frame lijstenmakerij krijgt u de lijst die uw kunstwerk verdient. Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Dank voor het jarenlang in mij gesteld vertrouwen, het gaat u goed.


U kunt voor de deur gratis kunt parkeren. Het inlijst atelier is gelegen tussen de ingang van het Park ter Werve en Herberg van Ouds ‘t Nest. Kom gerust een langs in het atelier aan de Kazernestraat 114a te Den Haag om de sfeer van ruim honderd jaar ervaring op te snuiven, of om een advies te vragen.


Lijstenmakerij den haag

U krijgt degelijk advies voor wat betreft conservering, glas, lijstkeuze en de combinatie met uw interieur. Een fraaie lijst haalt het beste in ieder kunstwerk naar boven! Van vertederende kindertekening tot krachtige ets, en van klassiek tot modern: bij Goedman vind je een lijst die als gegoten zit. De keuze is groot, zowel wat betreft kleuren als materialen. We adviseren je graag, ook over bijvoorbeeld conserveren en.


Bekijk onze website voor alle kunstwerken en informatie. Kunsthistorica en papierrestaurator Viola de Roo, schilderijenrestaurator Anna Orkowska, econome in spe en lijstenmaker-assistent Tian van der Giessen en assistent Qian Xia heten u daar welkom, voor het uitkiezen van lijsten en voor de restauratie van uw kunstwerken. Onze leveranciers zijn up-to-date en krijgen wij een aantal keren per jaar weer een geheel nieuwe collectie aangeleverd. Vanaf nu heeft Den Helder weer een lijstenmakerij. We staan er niet alleen voor.


Lijstenmakerij den haag

De heer Roelofs helpt ons op weg door zijn jarenlange ervaring en vakkundigheid met ons te delen voor een soepele doorstart. Ondertussen zijn wij al meer dan jaar een begrip in Den Bosch en wijde omgeving en werken we met vakkundige medewerkers. Wij verzorgen het inlijstwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Ook is Den Haag de vestigingsplaats van regering, parlement, Hoge Raad en de woonplaats van de koningin. Den Haag , die ook te vinden zijn in de rubriek lijstenmakerij ! Wil je een poster inlijsten of heb je een leuk doek gekocht wat een mooie lijst verdiend.


Den Haag heeft een rijke geschiedenis in de internationale politiek. Dat kan bij Any Frame lijstenmakerij in het centrum van Den Haag. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts