vrijdag 15 december 2017

Mdf poedercoaten

MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm. Naast het poedercoaten van metaalsoorten bestaat er ook de mogelijkheid om MDF plaatmaterialen te poedercoaten. Voor meer informatie: poedercoaten MDF. Wij hebben ons gespecialiseerd in poedercoaten op MDF.


Kiest u voor Giessen, dan kiest u voor hoogwaardige producten.

Hout was tot een paar jaar geleden een lastig materiaalsoort om te poedercoaten , want bij hoge baktemperaturen (1graden Celsius) in de oven barst het hout. Bij een temperatuur van 1tot 1graden was deze methode alleen geschikt voor een beperkt aantal soorten hout en mdf. MDF -poedercoating: het procedé. Met ons systeem slagen we erin om het poeder gelijkmatig te verdelen. Tot van het overtollig aangebrachte poeder kan worden teruggewonnen en hergebruikt.


Een wijze van coaten die tot nu toe praktisch alleen in de metaalbranche werd toegepast doet langzaamaan zijn intrede bij houttoepassingen. Het betreft de techniek hout poedercoaten , waarbij de coating in poedervorm op het object wordt gespoten. Verhitting zorgt daarna voor een duurzame beschermlaag.

Polylak is vooral gespecialiseerd in poederlakken en natlakken (met name hoogglanslak) op MDF. Op dat vlak zijn we ook pionier door de nieuwste technologieën en trends op de voet te volgen en toe te passen. In de Benelux zijn er maar enkele bedrijven die deze doorgedreven expertise in huis hebben.


Poedercoaten wordt met name op MDF toegepast. Het aangebrachte poeder hardt daarna uit in een oven. Steeds meer bedrijven wenden zich tot poedercoating voor meubels.


Meubelgigant IKEA werkt bijvoorbeeld samen met Jotun en AkzoNobel voor het poedercoaten van hout en MDF meubels en Oostenrijkse meubelmaker Finima maakt gebruik van poedercoatings van DSM. Poederlakken, ook wel poedercoaten of poederverven genoem is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaard werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten of uitgemoffeld wordt. Vind de beste selectie mdf poedercoaten fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit mdf poedercoaten voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Bij poedercoating worden elektrostatische verfdeeltjes op een verwarmde MDF plaat gehecht.


Met poederlakken op MDF zijn de designmogelijkheden immers onbegrensd. Meer nog, u bent verzekerd van een duurzaam en kwaliteitsvol eindresultaat aan een heel competitieve prijs. Bovendien is poederlakken een uiterst milieuvriendelijk product. Het is namelijk de meestgebruikte coating en ook één van de sterkst groeiende markten in België.


Poederlakken (ook wel poedercoaten of poederverven genoemd) is een elektrostatisch proces waarbij met een spuitpistool poeder wordt aangebracht op metaal.

Onze expertise en innovatie in het MDF poederlakken, samen met ons scherp oog voor detail maken dat u bij KOLO aan het juiste adres bent om uw project tot een goed einde te begeleiden. Wat is poederlakken op MDF ? Ons team van experten geeft de MDF de gepaste voorbehandeling voor het effectieve poederlakken. MDF Italia furniture is based on innovation, design, removal of the superfluous and development of new materials.


Discover MDF Italia latest products. GV Interparts levert afgewerkte, op maat gemaakte keuken- en kastdeuren, meubelpanelen en constructies in poedercoating aan de professionele interieur- en keukenbouwer. Een spuiterij waar ze begrijpen waar je behoefte aan hebt.


Mensen die hun vak verstaan. Protek Zaandam is al meer dan jaar een begrip als het gaat om natlakken en poedercoaten. Zijn twee begrippen die hand in hand gaan bij ons. Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom is het poedercoaten een nauwkeurig proces waarin goed getrainde specialisten elke dag top kwaliteit leveren. Bij ons kunt u terecht met de grootste projecten, daarin onderscheiden wij ons.


Maak een afspraak met ons voor meer informatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts