vrijdag 22 december 2017

Karlsson flip

Kies uit producten vanaf € 1600. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Koop nu en verfraaien van uw huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie strakke klok, bijna geruisloos, alleen als er een heel uur omslaat hoor je iets.


Voelt gedegen aan en is een echte eye-catcher voor je interieur.

De zwarte display en de afgeronde vorm geven deze klok een stoere retro look. Ik heb dit product gekocht nadat ik op verschillende sites reviews heb gelezen. Opzich geen ramp want het komt in de woonkamer te staan. De ideale klok voor op kantoor of een ouder iemand die graag duidelijk wil zien welke dag en datum het is.


Zo raak je nooit meer de tijd kwijt. Een unieke klok met een retro uitstraling. Modern met een ouderwets tintje en net weer eens wat anders dan een normale tafelklok, de flip klok is een echte favoriet! De minuten en uren worden weergegeven op zwarte platen, die elke minuut en uur zullen omslaan.


De boxed flip klok van karlsson is gebaseerd op een traditionele flip -over klok.

De tijd wordt analoog weergegeven door kaartjes, die steeds wisselen met het verstrijken van de minuten en uren. Flip -over klokken zijn oorspronkelijk. Het doet denken aan de Amerikaanse diners uit de. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij.


Met de producten van Kårlsson, zoals de boxspringlijnen Autentik, Attraktiv en Unik geniet je van betrouwbaar vakmanschap en ervaar je slaapcomfort in zijn meest. Heb je zin in een vleugje vintage met retro design? Het ontwerp doet denken aan oude retro exemplaren, maar de klok is helemaal van deze tijd. Extra handig is dat je Flip zowel aan de wand kunt bevestigen, als op tafel kunt zetten! De bekende besteller flip no case klok van karlsson in een nieuwe kleur!


Deze authentieke flipklok. Fris wit met ook een basis in mat wit. Wij hebben geen gebruiksaanwijzingen en de alarmclock werkt niet wat doen wij fout.


Karlsson calendar clock Mini Flip Het jaartal kun je. Zoek je een unieke klok met een retro uitstraling? Dit keer eens geen saaie ronde klok met een minimalistisch design, maar gewoon een coole klok? De brede en ronde vormen passen perfect bij de cijfers in vintage schrijfstijl. De tijd van de klok wordt aangegeven aan de hand van kaartjes die per uur en minuut omdraaien.


Geen standaard klok, maar een tafelklok waarbij elke minuut de cijfers flippen naar de juiste tijd.

Het brede frame zorgt voor een frisse look op je tafel of bureau. Voor 17:bestel morgen in huis. De klok is namelijk voorzien van stil uurwerk.


Dit houdt in dat de klok geluidloos om flipt naar de volgende minuut. Door de 24-uurs weergave weet je altijd hoe laat het is. Het merk staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige klokken. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product.


Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op. Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts