dinsdag 19 december 2017

Mefa verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


De geschiedenis van de ontwikkeling van verven speelt hierin een belangrijke rol. Zo worden de betere muurverven vaak ontwikkeld in België en is Nederland altijd bekend geweest voor haar lakken. MEFA staat voor ambachtelijke professionele kwaliteit, geproduceerd door zorgvuldig uitgekozen kleinere verffabrikanten, die flexibel kunnen inspelen in een snel veranderende verf - en grondstoffenmarkt. Het kiezen van de juiste verf , kan soms zeer verwarrend zijn. Daarom hebben wij de nodige informatie verzamel zodat u het juiste product voor de juiste toepassing kan gebruiken.


Allround primer voor hout en houtderivaten, warm verzinkt staal, zink, aluminium, hard PVC, alle muurondergronden, … Zowel voor gebruik binnen als buiten en voor. Tijdens de droging verdampt het oplosmiddel en vormt het bindmiddel samen met de pigmenten de droge verffilm. Bij het kiezen van verf moet niet alleen gekeken worden naar de kleur maa rook naar de onderhoudsaspecten ervan. Met deze tool kunt u snel en eenvoudig de benodigde hoeveelheid verf berekenen.


In de linkerkolom geeft u de afmetingen van muren en plafond op. In de rechterkolom geeft u vervolgens de afmetingen van ramen en deuren op die van de muuroppervlakte wordt afgetrokken. Aanbiedingen Verf en lak Kwasten en rollers Behang Laminaat Gereedschap en elektra Aanhangwagen en auto Banden en wielen Bevestigingsmaterialen Vulmiddel.


Geschikt voor renovatie en nieuwbouw en ideaal voor plafonds. Voor renovatie van binnenmuren en plafonds en het isoleren van water- en nicotinevlekken. Mefa Project is zeer goed dekkend en mat. Haastwerken in openbare of privategebouwen zoals kantoren, kazernes, scholen.


Deze technische gegevens zijn gebaseerd op eigen kennis en proefnemingen en worden u verstrekt bij wijze van richtlijn. Speciaal ontwikkelde matte watergedragen schimmelbestendige muurverf voor. Lees hier praktische tips om je trap een opknapbeurt te geven met de producten van Wijzonol.


Tegels verven met Wijzonol. Verven is een goed en goedkoper alternatief! Beton heeft de eigenschap erg kwetsbaar te zijn voor vlekken en krassen.


Het is daarom aan te raden om je betonnen muur of vloer te verven met een speciale betonverf. Deze verf zorgt ervoor dat de robuuste uitstraling van beton behouden blijft, maar dat je vloer of muur toch goed beschermd is. Tevens geschikt om deze producten te verdunnen. Mefa vertrager kan toegevoegd worden als verdunningsmiddel in de MEFA muurverven. Hierdoor kan de open tijd verlengd worden.


De droogtijd vertraagt, dus de verf is langer door te strijken. Sikkens, Sigma, Trimetal, Mathys Rust-o-leum, Trea-lyx, Avis en op ons eigen merk verven MEFA. Naast het creeren van prachtige kleuren, staat ook de natuur centraal. De kleuren worden alleen met de beste natuurlijke pigmenten gemaakt. De Mia Colore Kalkverf – Calce Vernice is een 1 minerale ecologische verf.


Deze verf is verkrijgbaar in wit en is door ons te mengen in alle lichte Koopmanskleuren (zie kleurenkaart) en RAL kleuren. Indien de verf die u weer wilt gebruiken een tijd gestaan heeft, kunt u dit zelf het beste controleren door te beoordelen of de verf nog goed door te roeren is en een gladde substantie heeft. Indien dit zo is, moet u het op een neutrale ondergrond uitstrijken en de volgende dag bekijken of de verf goed gedroogd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts