donderdag 14 december 2017

Meubelfabriek staphorst

Op zoek naar meubels staphorst? Telefoonnummer, adres en meer! In de loop der tijd heeft BKS een uitgebreide collectie meubelen ontwikkeld. Klik op de onderstaande knop om onze meubelcollecties te bekijken. In onze showroom in Staphorst zijn de meeste collecties te bekijken.


U kunt hier alle kleur- en afwerkingsmogelijkheden van BKS zien. Daarnaast kunt u ook een rondleiding krijgen door onze fabriek waar we u het productieproces van onze meubelen laten zien. Een aantal collecties zijn ook te bekijken in ‘De Woonindustrie’ in Nieuwegein. Heeft u vragen over onze collecties of wilt u juist meer informatie over ons maatwerk? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag bij het maken van de juiste.


Baseando-se na tecnologia de britagem e processamento de pó líder mundial, sistema avançado de gerenciamento e controle de qualidade, bem como nossos esforços. Meubelmakerij Mussche VOF is een moderne meubelmakerij met een ambachtelijk tintje. U kunt bij ons terecht voor meubelen op maat gemaakt. In de Outlet afdeling hebben wij een regelmatig wisselende collectie meubelen met tot korting, uit voorraad leverbaar, gratis thuisbezorging.


De meest volledige site met ruim 66. Op het terrein van de voormalige meubelfabriek Talen aan de Meestersweg verschijnen in hoog tempo de nieuwe winkels en het appartementen gebouw `t Hooge. Uiteraard werkt het weer ook goed mee. Blendmaakt unieke meubelen, woonaccessoires en lampen van duurzaam hout. Daarnaast refurbishen wij meubelen door te (zand)stralen en opnieuw te kleuren.


Zoekt u nieuwe of gebruikte houtbewerkingsmachines? Assortiment topmerken, veel uit voorraad leverbaar. Ook voor goede service en gedegen onderhoud van. Vissers Meubelen is aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen), die garant staat voor optimale service en kwaliteit en die u extra vertrouwen en.


Meubelfabriek staphorst

De eerste editie van Open Bedrijvendag Staphorst is inmiddels achter de rug. Op zaterdag november van 9. Troost Staphorst BV, Staphorst. Een unieke gelegenheid om eens van dichtbij en met eigen ogen te zien wat daar zoal in omgaat. De locatie bevindt zich aan de Meestersweg 1a te Staphorst en betreft het voormalige pand van meubelfabriek Talen aan de rand van het huidige winkelcentrum De Horst. Het is gelegen tussen de Meesterweg en de Boslaan, grenzend aan de achtertuinen van de woningen aan de Gemeenteweg en Eikenlaan.


Ervaar het zelf in de meubelfabriek Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren. Our broad collection changes every season to keep you in touch with interior trends of today and tomorrow. Al meer dan jaar maken wij onze design kasten op Hollandse bodem.


Neem een kijkje in onze geschiedenis, ontmoet onze ontwerpers, inspirerende kastwanden en meer. U wilt meubels kopen voor uw woning in Staphorst ? Dan bent u bij Seinen Meubelen Zeker aan het juiste adres. In een van onze vestigingen zult u zeker slagen voor uw inrichting.


Bij ons vindt u een grote collectie meubelen in verschillende stijlen en prijsklassen waardoor er altijd wel een meubel past bij uw woonwensen. Hieronder vindt u alle contactinformatie van J. Wilt u uw oude meubels een nieuwe uitstraling geven? Straalbedrijf Special Cleaning maakt alle meubels weer als nieuw. Schuitema Furniture meubels.


Meubelfabriek staphorst

Specialist in ontwikkeling, productie en het succesvol vermarkten van (veelal) lederen zitmeubelen. De onbetwiste marktleider in de Benelux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts