dinsdag 19 december 2017

Sticker boot

Bestel veilig en snel je Boots online bij van den Assem Schoenen. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Ontwerp uw eigen bootnaam sticker. Deze boot naamstickers zijn (zee)water bestendig!


Vul uw gewenste bootnaam in en kies een lettertype en maat. U krijgt direct te zien hoe de door u gemaakte sticker eruit komt te zien. Ook ziet u meteen de bijbehorende maat.


U kunt het helemaal zelf ontwerpen. De maten zijn de buitenmaten van het complete ontwerp. Duurzame boot stickers van hoge kwaliteit. Alle bootstickers worden gemaakt van een hoogwaardig en duurzaam vinyl. Dit materiaal is water proof en bestand tegen UV straling.


Sticker boot

Hierdoor zijn de stickers uitermate geschikt voor de boot. Doordat de folie water proof is zal deze lang blijven plakken op de boot onder alle omstandigheden. Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd.


De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil. Bootnaam Sticker , set van bootnamen.


Sticker boot

Geheel op maat voor jou gemaakt. Inclusief naam thuishaven (1x)(Deze krijg je er, tot 40cm lengte, geheel gratis bij, voer je hier niets in, dan wordt deze ook niet uitgeleverd). Afmeting: De gekozen afmeting is de lengte van de sticker. De hoogte van de sticker is dus naar verhouding.


Home page van webshop boot - stickers. Bootsticker, waterscooter en jetski stickers in alle vormen en maten geleverd. Het bootregistratienummer of nummersticker van een boot leveren wij volgens de opgegeven specificaties.


Van Y-registraties tot plaats- of bootnamen en bootstickers. Tevens voldoen wij aan de wettelijke normen die gesteld zijn aan de, inmiddels verplichte, Y-registraties. Je kunt hier ook online je eigen belettering samenstellen en bekijken voor je iets bestelt. U ontvangt uw ontwerp per e-mail en dan wordt uw sticker verstuurd of kan afgehaald worden. Met de ontwerptool voor plakletters van Kramer Stickers maak je snel je bootnaam en thuishaven!


De plakletters zijn in vorm uitgesneden stickers zonder een witte of transparante stickerrand. De losse plakletters zijn voorzien van applicatietape zodat je een hele tekstregel in één handeling op de boot plakt. Ontdek de nieuwe herfst- en wintercollectie boots van Scapino. Scapino heeft een groot aanbod topmerken voor een verrassend lage prijs!


We wensen je veel shopplezier. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Ontdek onze boots en maak je klaar voor een seizoen vol plezier. Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Ontdek en shop de nieuwste stijlen online vandaag!


Boots stickers featuring millions of original designs created by independent artists. Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows. Op deze pagina vind je onder andere bootnaam stickers terug of uiteraard het wettelijk verplichte y registratienummer voor de snelle motorboot. Heb je een vraag over de bootbelettering?


Neem dan gerust contact op met Stickers en Plakletters. Deze zijn simpel, de hoogte moet bij boten minimaal hoog zijn. Wij leveren ze in alle kleuren, vormen en maten. Bij een lichte boot dus donkere letters en vice versa.


Y-registratie stickers bestellen Om zelf geen rekening te hoeven houden met alle eisen die de RDW heeft gesteld hebben wij een speciale pagina gemaakt, waar je voordelig en snel je Y-registratienummers kunt bestellen. Sinds vorig jaar werd er dan ook streng op gecontroleerd. Het niet voeren van wettelijk geldige registratienummers kan fikse boetes opleveren. Je kunt de stickers helemaal aanpassen, zoals kleur en afmeting. Ook kun je hele plakteksten zelf ontwerpen, met een grote keuze uit lettertypen, kleuren en materialen.


Sticker boot

Het plakken is kinderspel en stickers verwijderen kan weer altijd! Veel winkelplezier in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts