donderdag 7 december 2017

Trendy vloerlamp

Trendy vloerlamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Voordelige vloerlamp op beslist. Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen.


Unieke eigen collectie vloerlampen. Duizenden lampen op voorraad. Beschrijving Trendy draad- vloerlamp Gruaro zwart Een trendy vloerlamp in een mat zwarte uitvoering. De staande lamp is voorzien van een kap die is gemaakt van staaldraden wat een mooie en sfeervolle lichtverspreiding verzorgt.


Trendy vloerlamp uitgevoerd in de kleur mat zwart. Deze vloerlamp is voorzien van twee draaibare en kantelbare spots. De binnenzijde van de spots is voorzien van een gouden kleur als afwerking. De zwarte combinatie met gouden details is bijzonder trendy en goed combineerbaar in vele interieurstijlen. Het kiezen van de juiste vloerlamp is nog niet zo eenvoudig.


Trendy vloerlamp

Soms wil je je indeling aanpassen, verander je de tint op de muur of ben je snel uitgekeken op kleuren. Een slimme keuze is de vloerlamp zwart. De kleur zwart is namelijk eenvoudig te combineren met elke interieurstijl. Deze lamp is ook te bewonderen in onze showroom. Alleen online te bestellen.


De ETH Sledge is een vintage trendy vloerlamp in zwart. Op zoek naar een opvallende staande lamp voor in de woon- of slaapkamer? Dan is de koperkleurige Lola zeker iets voor jou! De vloerlamp zal ongetwijfeld de eyecatcher van de kamer zijn!


De kleine Efitting maakt het mogelijk dat alle lichtbronnen tot maximaal Watt geschikt zijn om te gebruiken. Wil je het licht op een andere plek laten. Hierdoor krijgt de vloerlamp iets chiques over zich heen. Wanneer je voor een andere lichtbron kiest heeft de juiste een Efitting tot Watt.


In totaal is de Timantti 1centimeter hoog. Aan de industriële vloerlamp zit een snoer van 1centimeter bevestigd. Koop de Timantti snel om je huis een trendy touch te geven! Vloerlamp in zo goed als nieuwstaat lamp is met dimmer. Landelijk gratis bezorgen!


Bruto adviesprijs € 12Lampendiscount prijs € 400. Zeer trendy vloerlamp € 300. Mat zwarte vloerlamp uit de serie Dominique. De lamp wordt inclusief snoer van 1centimeter geleverd.


Geschikt voor alle lichtbronnen tot maximaal Watt met een (grote) Efitting. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bekijk onze collectie van moderne, design, chique. Design vloerlamp Lungo, Oranje. Deze design vloerlamp Lungo heeft een lange arm en is gemaakt van polypropyleen (Sterk kunststof materiaal) de voet is gemaakt van gemarmerd steen en heeft een bescherming voor de vloer.


Prachtige lamp voor naast de bank, waar deze overheen buigt. Gebruik een staande lamp om meer verlichting te creëren in je leeshoek of boven een werkplek in de woonkamer. Een vloerlamp is een stijlvolle lamp die u bijvoorbeeld gemakkelijk naast uw bank zet om lekker een boekje bij te lezen.


Een bekende trend onder de vloerlamp is de tripod. Deze is erg flexibel omdat hij past in veel verschillende interieurs, een echte aanrader! Staande lampen met drie poten, zogenaamde tripods, breken met het klassieke idee van een vloerlamp en zijn dan ook erg trendy.


Trendy vloerlamp

Ze brengen het beeld van een camerastatief met drie poten over op de woonkamerverlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts