donderdag 14 december 2017

Rubio monocoat gebruiksaanwijzing

Rubio monocoat gebruiksaanwijzing

Rubio Monocoat biedt kwaliteitsvolle, mileuvriendelijke houtbeschermingsproducten. Onbehandeld hout dient eerst geschuurd te worden en stofvrij te zijn. Eveneens voor het reinigen van de gebruikte materialen. De Monocoat Oil is ook geschikt als onderhoud olie voor vloeren.


Verbruik ml = tester 1ml = tot m² 3ml = tot m² 5ml = tot m² liter = 30. Een tweede reden van het succes ligt in de bijna oneindige keuze aan kleuren ter kleuring van het hout. Hebt u echter een kleur in gedachten die u niet terug vindt in ons uitgebreid standaard assortiment?


Leer hier onze Rubio Color Artists kennen. Its unique technology forms a molecular bond with the topmost fibers of the wood. Plus it in a surface that can withstand the intense use that is typical for a restaurant. Vervolgens vult u een tweede emmer met zuiver water. Gratis Verzending vanaf € 2-.


Hierbij heeft u de keuze uit MonoCoat component B (liter) en Rubio MonoCoat olie component A (of liter). Gebruiksaanwijzing Monocoat olie in kleur. Monocoat Woodprep is een voorbereidende reiniger voor alle houttypes. Het product verwijderd resten schuurstof, minimaliseert schuurkrasjes en reduceert houtsoort gebonden looizuur, vetten en zuren in het hout.


De schuurfouten en eventuele krasjes worden geminimaliseerd. Vandaag Bestel Vandaag Verzonden. Stofresten dienen volledig te worden verwijderd. Behandeling Voeg de componenten samen en roer zorgvuldig door. Wij adviseren de RMC Cleaner.


Rubio monocoat gebruiksaanwijzing

RMC Limespot Remover verstuiven op de vlek. Gedurende enkele minuten laten inwerken. Het product wordt gebruikt voor een houten oppervlak dat lichte slijtage plekken vertoond of te droog aanvoelt. Oppervlaktes die slijtage en water onderhevig zijn te behandelen. De voordelen van Monocoat.


De producten van Monocoat hebben een bijzondere werking. In tegenstelling tot andere producten vormen ze geen laag op het hout. Het is geen verzadigingstechniek en er treedt ook geen filmvorming op. Monocoat -producten verbinden zich aan de bovenste houtvezels.


Rubio monocoat gebruiksaanwijzing

De beschermende laag is dus één met het hout. Deze vlekken komen vaak voor bij een combinatie van vocht en metaal. Deze hoogwaardige olie voor parket en houten vloeren, bestaat uit compartimenten. Wij zijn dan ook trots dat wij een dealerschap met hen aan mochten gaan.


Onderdeel van Sealex Trading BV. We zijn aanwezig in landen, met eigen filialen die u hieronder vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts