vrijdag 1 december 2017

Ikea gordijnen op maat

Laat ons vrijblijvend opmeten of bestel eenvoudig raamdecoratie online. Voordeelgordijnen, dé goedkope gordijnspecialist van Nederland. Neem eenvoudig contact op. Zonder gordijnrails kan je de gordijnen niet voor het raam hangen.


Ga voor de handige gordijnroedes of voor het nieuwe systeem van IKEA : VIDGA.

Met VIDGA creëer je verschillende ophangmogelijkheden voor je rol- en paneelgordijnen. Of het nu aan de wan aan het plafond of op een hoek is - VIDGA is overal eenvoudig te monteren. Maar wist je dat ze ook heel handig kunnen zijn als betaalbare oplossingen voor andere plekken?


VIDGA gordijnrails bieden je nieuwe ophangmogelijkheden voor je gordijnen of paneelgordijnen. Zo kan je gordijnen ook als scheidingswand gebruiken en verschillende lagen combineren met de drievoudige rail. Bent u opzoek naar gordijnen met een standaard maat ? Dan zijn ikea gordijnen een goede oplossing, tegen een kleine meerprijs heeft u echter compleet op maat gemaakte gordijnen !

Het voordeel hiervan is dat u uw gordijnen compleet naar wens kunt samenstellen zonder concessies te hoeven doen. De gordijnroedes zijn in de lengte op maat te maken zodat je ze geschikt kan maken voor je raam. De wandbevestigingen kunnen in de diepte worden verstel zodat je de gordijnen naar wens vlak naast of iets verder van het raam kan hangen. Met de dubbele gordijnroede kunnen twee lagen gordijnen worden gecombineer een. Rolgordijnen op maat van je behoeften.


Bij IKEA zorgen we niet gewoon voor woninginrichting, maar vooral voor mensen en gezinnen. Met het lichtfilterende ENJE rolgordijn kan je naar je lievelingsfilm kijken zonder dat de zon op het scherm schijnt. Wat je ook zoekt, wij hebben de juiste rolgordijnen voor jou. HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken.


Bij IKEA vind je rolgordijnen, vouwgordijnen en plisségordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Er is dus altijd een rolgordijn dat past bij jouw interieur. De verduisterende rolgordijnen uit de FRIDANS serie zijn tijdelijk niet verkrijgbaar, omdat de kwaliteit van het product op dit moment niet gegarandeerd kan worden. Daarom zie je direct de definitieve prijs van jouw gordijnen op maat , wanneer je deze online samenstelt.


We denken graag met je mee over de ideale oplossing voor je woonwens.

En lichte gordijnen voor de woonkamer. De kant en klaar gordijnen hebben een standaard maat van 140x2cm. Ze zijn gemakkelijk op maat te knippen.


Met een zelfklevende zoomstrip strijk je er een strakke zoom in. Welke raamdecoratie je ook kiest, het is heel belangrijk om goed je ramen en deuren op te meten voordat je gordijnen. Bekijk het uitgebreide aanbod en bestel nu ook makkelijk online!


Kwalitatief, functioneel en betaalbaar design voor iedereen. Showroom Bezoek onze showroom op Vreelandseweg 40C te Hilversum. Koop en verkoop ikea gordijnen eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Ik heb er van maat is 280x3cm. Ben je op zoek naar gordijnen op maat ? We bieden een ruim assortiment op maat gemaakte gordijnen aan. Onze gordijnen op maat worden van begin tot eind voor jou op maat gemaakt. Je hebt de keuze uit verschillende stoffen, kleuren en plooisoorten.


Dit betekent dat de gordijnen op maat afgewerkt zijn met zijnaden, onderzoom of loodveter en plooien of zeilringen. Het is mogelijk dat er tijdens het vervoeren van de gordijnen op maat vouwen ontstaan in de gordijnen. Deze vouwen trekken vaak vanzelf weer weg. De vouwgordijnen die u bij Ikea vindt zijn standaard maten en kleuren, indien u geen maatwerk vereist dan is dit een prima optie. Als u echter wel op zoek bent naar op maat gemaakte vouwgordijnen dan zijn wij het voordelige alternatief.


Momenteel krijgt u tot korting op onze maatwerk vouwgordijnen! De wave gordijnen zijn niet gestikt, maar hebben een gelijke golf over de hele stofhoogte lopen. Tot slot kunt u kiezen voor een gordijn met zeilring met gordijnroede, in het geval u liever geen gordijnrails wilt. Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen.


Daarnaast kunt u ook de gordijnen op maat bestellen. Alle gordijnen op gordijncenter. Wij hebben in ons atelier verschillende vakmensen werken die vakkundig uw gordijnen op maat maken en afwerken. Je huis is de plek waar je tot rust komt na een drukke dag: je wilt je er thuis voelen. De kleuren van je interieur spelen daarbij een belangrijke rol.


Gordijnstof en gordijnen op maat. Met de kleur van de vloer, muren en gordijnen leg je de basis voor je inrichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts