dinsdag 12 december 2017

Salvino glas

Bespaar op een Glashandel Sittard! Gratis Offertes binnen minuten. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.

Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Daar draait het allemaal om bij ons bedrijf. Uiteraard kunnen wij in onze werkplaats vele zaken van glas zelf produceren.


Daarmee verrassen wij u met echt glas , in het juiste licht, en in de juiste omgeving – uw omgeving – met de mogelijkheden en daarmee een uniek eindresultaat. Harald Salvino Glas en Kozijnen Industriepark Noord-Sittard Dr. Met CURA Creator kunt u elke RAL- en Pantone-kleur maken die u maar wilt!

U bespaart direct op uw stookkosten en heeft minder last van tocht en lawaai. Figuur glas : Het is mogelijk om het glas te voorzien van een structuur. Voor een overzicht hiervan verwijzen wij u door naar onze glas afdeling: Figuurglas. Kruisroedes: Het is mogelijk om Uw kozijnen te laten uitvoeren met een roedeverdeling tussen of op het glas. Kruisroedes zijn leverbaar in diverse breedtes en kleuren, bijpassend bij uw.


Het prachtige assortiment van kwaliteitsmerken staat overzichtelijk opgesteld in de riante eigentijdse showroom. Reviews afspraak ingepland om het ruitje van de binnendeur op te meten, deze. Of zoals de medewerkers zelf. Zijn opvolgers groeiden op in het glas. De voorvader van Harald was niet alleen glaszetter, maar ook glaskunstenaar en ook zijn nazaten hebben alle facetten van het glas in de vingers.


Ik ben een ondernemer die niet alleen bezig is met mijn eigen bedrijf maar ook met de wereld om mijn bedrijf heen. Zo ben ik sinds jaar en dag zeer nauw betrokken bij andere ondernemers binnen onze gemeente vanuit mijn bestuurlijke rollen bij BSG en Parkmanagement Westelijke Mijnstreek. We leveren allerlei glassoorten, zoals hardglas en isolatieglas.


Voor zowel functioneel als decoratie glas bieden wij u unieke oplossingen aan. Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Nolenslaan 1in Sittard.


Jac Salvino Glas Industriestraat. Tevens zal in dit gedeelte dé bekende brievenbus voor donaties worden gemaakt. Join LinkedIn today for free. Naam (noodzakelijk) Email adres (noodzakelijk) Klik hier om je antwoord te annuleren.


Dit telefoonnummer, beschikbaar voor min, is geen nummer van de ontvanger, maar een nummer van een dienst die u zal doorverbinden met die persoon. De leden van Vakgroep GLAS informeren u als professional graag over de mogelijkheden van vlakglas. Op deze site kunt u de gegevens en de specialismen van de aangesloten bedrijven vinden.


Bellen, een glaszetter boeken, e-mailen, live chatten en contactformulier invullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts