vrijdag 25 maart 2016

Behang met wereldkaart

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Kies uit verschillende motieven of maak je eigen behang. Een wereldkaart behang is trouwens ook erg leuk voor de kinderkamer.


Behang met wereldkaart

Geef jouw kamer een avontuurlijke look met een wereldkaart behang ! Maar niets is minder waar! Leef je uit met wereldkaart behang. Heb je een voorliefde voor reizen, en zit er een grote lading aan reizen in je bloed? Pak groots uit en behang je hele muur met een wereldkaart.


Ga voor het echte werk en vul je hele muur met wereldkaartbehang. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Vanaf nu kun je je muren decoreren met de mooiste landschappen van Nederland en de hele werel historische gebouwen en tijdloze kunstwerken van beroemde kunstenaars. Vinyl: Het grootste verschil met airtex is dat Vinyl in banen wordt aangebracht.


Vinyl voor een wereldkaart op behang is ideaal voor kleinere oppervlaktes! Dit behang is gemakkelijk af te nemen met een mild reinigingsmiddel en vochtig doek. Wil je dit liever door een professional laten. Soorten wereldkaart behang.


Dat zorgt voor een unieke wand. Anderzijds kan je ook kiezen voor up-to-date moderne wereldkaarten. Wereldkaart behang is te verkrijgen in verschillende prints. Ideaal voor de kinderkamer.


De woonkamer geef je een reislustige uitstraling met een fotobehang wereldkaart en ook in de slaapkamer val je al dromend over je volgende vakantie in slaap. Zo kun je makkelijk zien wat voor verschillende opties er allemaal verkrijgbaar zijn. Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge.


Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden. Fotobehang met wereldkaarten geven heel wat charme en schoonheid aan een ruimte. Vind wereldkaart muur het nu op Kensaq. Je kan kiezen voor een oude wereldkaart. Simpel, niet elke muur loopt recht en wij willen voorkomen dat jij straks behang 'te kort' komt.


Behang met wereldkaart

In dit bovenstaand voorbeeld is behang gebruikt met print van een wereldkaart voor een. Doordat dit behang zelfklevend is heb je geen behangplaksel nodig. Het behang wordt met een gratis installatiekit gelever bestaande uit behangspatel, mesje, behang tray en een handleiding met instructies. Het word je dus zeer eenvoudig gemaakt om het wereldkaart behang zelf te bevestigen.


Combineer het vintage behang wereldkaart. Het ideale fotobehang voor de echte reisfanaat. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld. Het wereldkaart behang bestaat uit vier panelen. Deze kunnen per stuk op de muur geplakt worden.


Het papierbehang staat garant voor heldere, mooie kleuren. Papierbehang is echter wel minder slijtvast dan vliesbehang. Het artikelnummer van dit behang is 4-050.


Dit fotobehang is gedrukt op vliesbehang. De digitale print is gemaakt met milieuvriendelijke latex inkt en de inkt geeft geen geur af. Daardoor is dit fotobehang zeer geschikt voor uw woonkamer, slaapkamer of kinderkamer, maar ook voor openbare gebouwen, zoals scholen, kinderopvang of ziekenhuizen.


Behang met wereldkaart

De afzonderlijke rollen behang laten zich erg makkelijk aan de wand bevestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts