vrijdag 4 maart 2016

Eindhoven kunst

Op zoek naar originele kunst? Bekijk direct ons ruime aanbod aan kunstwerken! Betaalbare ( kunst )werken. Vraag hier eenvoudig om advies. Telefoonnummer, reviews en meer!

Vind hier alle deals in Eindhoven! Bezoek de doorlopende collectietentoonstellingen. KUNSTEINDHOVEN wordt hét voorjaarsevent van de Eindhovense binnenstad.


Een opvallende, ludieke en kunstzinnige expositie in de openbare ruimte, bestaande uit eieren die als opvallende kunstobjecten in vitrines de Eindhovense binnenstad kleuren. Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Van wie is deze Eindhovense kunst ?

Bij EINDHOVEN - een zoektocht naar de rechtmatige eigenaars van vier schilderijen roept Robert Hills uit Engeland de hulp in van lezers van deze krant. Want de makers komen uit Eindhoven , zo weet hij. Het maakt ons niet uit waar kunst vandaag komt, als het maar goed is. Kunstgalerie Eindhoven – De beste collectie van Eindhoven.


Als we u mogen ontvangen in onze galerie in Eindhoven kunnen we dat ook aan u laten zien. Aanbod van kunstwerken, kunstenaars, galeries en exposities in eindhoven. Kunstenaars kunnen gratis een online galerie maken en onderhouden.


Welkom bij Boeiende Kunst. In ons atelier, aan de Kruisstraat in Eindhoven , maken deelnemers schilderijen en toegepaste kunst , zoals opgeknapte meubels, mozaïek en sieraden. Wij werken gezamenlijk aan kunstwerken naar een expositie toe.


Daarnaast werken er veel kunstenaars aan eigen werken. Eindhoven heeft een eigen luchthaven, Vliegbasis Eindhoven , die tevens wordt gebruikt voor civiele luchtvaart als Eindhoven Airport. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Op deze site vindt u informatie over deze kunstwerken en de kunstenaar.


Zodra de deelnemers aan Art Eindhoven bekend zijn, worden ze hier vermeld.

Kwaliteit en originaliteit is wat ons betreft het belangrijkst. Aanmelden voor een portfolio. EINDHOVEN - Psychiatrisch verpleegkundige Eline de Boer maakte met bewoners van het Ritahuis een kunstwerk van plastic flesjes en ander afval. Een duurzaam en ook sociaal en maatschappelijk project. Info kunstenko- eindhoven.


Kunst met een ‘oormerk’ in Eindhoven. In Eindhoven vind je kunst op de meest onverwachte plekken. En dan zijn er nog de verrassende galeries en toonaangevende musea.


We hebben de leukste hotspots, in willekeurige volgorde, voor je verzameld. Wanneer u op zoek bent naar kunst oriënteert u zich misschien eerst op het web en bezoekt u uw favoriete kunstsites alvorens u kunst koopt. Daarmee krijgt u al een goed idee wat u bevalt en vooral wat u niet bevalt.


Resultaten van zoekmachines! Het Van Abbemuseum in Eindhoven is een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst in Europa. De UITagenda op deze website wordt verzorgd door Uit in Eindhoven. Lees over de activiteiten in de stad in de UITkrant, volg de digitale nieuwsbrief met dé UIT Cultuurtips voor het weekend.


Vijf up-and-coming kunstenaars tonen intrigerende verhalen uit de landen waar hun wortels liggen. Met Mounira Al Solh, Mercedes Azpilicueta, Anna Dasović, Em’kal. U besteedt daarom veel aandacht aan de inrichting en uitstraling. Beeldende kunst kan hierbij een bepalende rol spelen: de kunstwerken in uw bedrijf hebben invloed op het beeld dat de klant van de organisatie heeft. Op deze subtiele wijze straalt de onderneming haar succes uit.


Home of design in het centrum van Eindhoven. Kazerne is dé hot spot waar de werelden van wine, dine, design, kunst en technologie samenkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts