maandag 7 maart 2016

Paneelgordijnen luxaflex

Bekijk het aanbo of bestel meteen de brochure! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist.


Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Door het combineren van kleuren, stoffen, diverse gradaties van transparantie en horizontale ‘tussenlatten’ kun je het geheel een eigen karakter geven.

Paneelgordijnen zijn ook bruikbaar als afscheiding van een bepaalde ruimte. Semi transparant paneelgordijnen filteren het licht mooi en bieden toch privacy doordat de doorkijk beperkt is. Verduisterende paneelgordijnen bieden veel veel privacy en kunnen ook op een slaapkamer gebruikt worden.


Verosol de specialist in binnenzonwering. In de collectie Luxaflex Roman Shades vindt u voor een deel identieke stoffen, zodat u hiermee volop in uw interieur kunt combineren, met als resultaat een bijzonder harmonieus geheel. Een paneelgordijn is ideaal om te hangen voor grote ramen en tuindeuren.


Daarnaast kun je paneelgordijnen ook gebruiken als afscheiding in een kamer.

Deze gordijnen zijn namelijk lang en kunnen eenvoudig worden verschoven. Door de kleuren of motieven kun je een paneelgordijn ook gebruiken als smaakmaker in je woonruimte. Een half transparant paneelgordijn combineert de voordelen van de transparante en dichte paneelgordijnen.


Transparante paneelgordijnen bieden een goede lichtinval en daarnaast kunt u genieten van het uitzicht. Accepteren Geen cookies aub. Hoe hang je de gordijnen dan op? Heel eenvoudig met het nieuwe ophangsysteem van IKEA: VIDGA. Met dit systeem creëer je verschillende ophangmogelijkheden voor je rol- en paneelgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. Grote collectie paneelgordijnen hier! De panelen op rails zijn lang maar afzonderlijk te verschuiven, zodat u de lichtinval zelf kunt regelen.


Met paneelgordijnen maak je jouw interieur af, welke stijl je ook hebt. Maar wil je liever je gehele indeling op de schop gooien, dan kan dat bij Roobol ook. Ook kunt u paneelgordijnen gebruiken als scheidingswand om een ruimte te scheiden.


Hiermee kunt u als het ware een extra kamer creëren en kunt u genieten van meer privacy. RT in Stuttgart en de Interio in België.

Met haar eindeloze variaties en uitvoeringen zijn paneelgordijnen een mooi alternatief voor vitrage, gordijnen of als roomdevider. Op basis van uw ontwerp krijgt u een nauwkeurige offerte. Woonexpress heeft een ruim aanbod kant-en-klare gordijnen, jaloezieën, rol- en paneelgordijnen die je gratis op maat kunt laten maken.


Ontdek ons aanbod online of laat u adviseren door een van onze dealers. Onze collectie bestaat uit: rolgordijnen, vouwgordijnen, duette shades, plissé shades, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, paneelgordijnen en meer! Get Luxaflex Duette Shades.


Doordat de panelen en diverse breedtes leverbaar zijn en de rails zorgt dat er tot wel panelen achter elkaar geschoven kunnen worden kunnen paneelgordijnen tot grote breedtes gebruikt worden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw garderobe afscheiden van de hal of het kinderbed scheiden van de speelruimte. De stoffencollectie waaruit u kunt kiezen is bijzonder exclusief. Luxaflex raamdecoratie op maat gemaakt en vakkundig geplaatst!


Veranderen in huis wordt pas echt leuk, als je het vakwerk aan vakmensen kunt overlaten. Het opmeten van de maten, het op maat laten maken van de raamdecoratie en het plaatsen van de Luxaflex producten. Sunway is bij ons in de winkel het A merk op het gebied van binnenzonwering. Het merk staat bekend om zijn uitstekende service en klantgerichtheid. Het assortiment bevat mooie kleuren en heeft een moderne uitstraling.


Sunway, voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij verkopen raamdecoratie in alle maten, kleuren en materialen. Als particulier vindt u zeker uw gading tussen ons aanbod verticale en horizontale lamellen, gordijnen, paneelgordijnen , rolgordijnen en plisségordijnen.


Bovendien is al onze raamdecoratie hygiënisch en makkelijk te. De stijl van je rolgordijn bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in huis. Al onze rolgordijnen zijn zonder loshangende koorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts