dinsdag 15 maart 2016

Stickers wc man vrouw

Ontwerp uw eigen tekst sticker. U ziet direct het resultaat. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Toilet sticker met een vrouw man.

Deze toilet stickers worden full color gespoten op een witte folie, plak de toiletsticker op een deur of op een muur. Laat de klanten zien welke toilet voor de vrouwen is en welke voor de mannen , toiletsticker is zeer eenvoudig aan te brengen. Helemaal hot de wc stickers van stickermaster, eenvoudig plakken. Een leuk rijmpje, wc regels, quote of iets anders? Bij ons is alles mogelijk, van kleine wc stickers tot grote of grappige wc stickers.


Super grote toilet symbolen die in alle talen de weg wijzen naar de WC. En zoekt u een bepaalde kleur wij hebben er genoeg voor je klaar staan.

De afmeting van de man maat S is ± cm. Aanwijzingssticker voor het tonen van de WC voor zowel mannen als vrouwen. Deze sticker is natuurlijk ook geschikt voor alle restaurants, hotels en cafés! WC sticker - deursticker - man vrouw - muursticker toilet. WC deur sticker - toilet sticker zwart.


Deze leuke sticker voor op de deur of muur van het. Het aanbrengen van toilet stickers is eenvoudig en kan in één geheel. Het enige dat op de ondergrond blijft zitten is de contour gesneden toilet sticker. Er zitten dus geen transparante randen aan onze stickers.


Wij maken de stickers van hoge kwaliteit vinyl. De dame en heer op deze wc sticker moeten hoognodig naar de WC. Onze verzameling van decoratieve wc deurstickers en muurstickers toilet kunt u op een leuke manier gebruiken voor het aangeven van de mannelijke en vrouwelijke badkamers en toiletten in bedrijven, ondernemingen, hotels en restaurants. Ook hebben wij naast het standaard mannetje en vrouwtje een paar hippere ontwerpen voor het aanduiden van het mannen en vrouwen toilet als u de traditionele ontwerpen te saai vindt. Het aanduiden van een invaliden toilet of baby verschoning station is ook mogelijk, deze stickers zijn ook in veer verschillende kleuren te verkrijgen.


Goedkoop alle soorten stickers snel in huis. Alle merken en materialen vind je bij beslist.

Kies de maat, kleur en uitvoering. De wc pictogram stickers zijn aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een deur, raam, meubels of een met glasvlies behangen en geschilderde wand. StickerOp maakt elke sticker op bestelling.


Door het formulier rechts in te vullen, kan je de muursticker helemaal naar jouw wens maken. Je kan zelf een kleur kiezen en de afmeting aanpassen. F unctionele stickers De- en montage Gereedschappen. Artikel van Volgende. Deze toilet aanduiding sticker is zowel voor het mannen als het vrouwen toilet en is erg gemakkelijk te installeren.


Het lijkt leuk op elke deur en geeft duidelijkheid waar het toilet zich bevindt. Javascript is uitgeschakeld. Pictogram en tekst gelaserd op een plankje met natuursteenlook en structuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts