maandag 21 maart 2016

Kalenderklok twemco

Kalenderklok twemco

Snel bezorg Gratis Verzending! Kalenderklokken zijn ideaal voor senioren en slechtziende. Elektronica voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Kalenderklok twemco

Ideale kalenderklok Voor mijn ouders heb ik recentelijk een kalenderklok van Twemco aangeschaft. Vooral mijn moeder heeft moeite met het bijhouden van de dagen. Op advies van buurtzorg Alkmaar heb ik de klok op een opvallende plaats opgehangen.


De eerste dagen heb ik haar op de klok geattendeerd (zoals ook geadviseerd). De Twemco klok is voorzien van een automatische kalender (voorgeprogrammeerd) en houdt rekening met het aantal dagen van elke maand! Dit betekent dat altijd de juiste datum wordt weergegeven. De kalenderklok is ideaal voor mensen met geheugenproblemen en slechtzienden!


Overal bruikbaar waar een betrouwbare en duidelijke weergave van tijd en datum gewenst is. De Twemco QD-kalenderklok is een analoge kalenderklok die, in tegenstelling tot een reguliere kalenderklok , niet met wijzers de tijd laat zien. Wat de Twemco QD-uniek maakt is dat de tijd wordt aangeduid met flips. Dit zijn omslaande afbeeldingen die extra duidelijk de tijd laten zien.


Doordat de kalenderklok de tijd met deze afbeeldingen. Mensen die toch graag dagelijks de dag, datum en tijd willen weten. Medily verkoop diverse kalenderklokken van de merken Twemco en Fysic. Witte analoge kalenderklok die tijd en datum weergeeft met zwarte opdruk.


Weergave van maan dag en datum is in het Nederlands. Worldwide Vision biedt een ruim assortiment aan Twemco klokken. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. De meest ideale klok om in een oogopslag altijd de datum en de tijd te kunnen zien.


Daarnaast bieden wij datumklokken van het merk Twemco. Vergelijk alle elektronica online! De klok heeft de Nederlandse dagaanduiding.


Kalenderklok twemco

Bij het kopen van de kalenderklok is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Een kalenderklok kopen: waar moet u op letten. Voor mensen met dementie is het belangrijk dat de kalenderklok overzichtelijk is en extra ondersteuning biedt in het dagelijkse leven.


De Twemco datumklok is voorzien van een automatische voorgeprogrammeerde. Houdt de Twemco dementieklok rekening met het schrikkeljaar? Deze klok is van het merk Twemco. Ja, de Twemco dementieklok houdt hier rekening mee! Dit in tegenstelling tot de meeste andere dementieklokken.


Kalenderklok twemco

Weet de dementieklok uit hoeveel dagen elke maand bestaat? Ja, de klok van Twemco is automatisch en weet dus altijd precies hoeveel dagen elke maand heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts