vrijdag 4 maart 2016

Glas spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Nu ook achteraf te betalen. Ruim aanbod in glas en spiegels. Alles volledig op maat gemaakt en afgestemd naar uw wens.


De actuele levertijd is: tot werkdagen.

Eenvoudig online te bestellen. Spiegelglas van hoge kwaliteit op maat. Bestel nu jouw favoriete spiegel van Glas. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment. U kunt hier uw eigen spiegel samenstellen, welke wij op elke gewenste maat leveren, en dit ook nog eens tegen discount prijzen.

Voordelen spiegels op maat: Onze spiegels hebben een ongeëvenaarde weerstand tegen corrosie en veroudering. Onze spiegel op maat gaat drie maal langer mee dan conventionele spiegels en heeft een verhoogde weerstand tegen bijtende schoonmaakproducten. De spiegel krijgt geen pitten of sluier na verloop van tijd. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen. Badkamerspiegel of spiegelwand. Glas - en spiegelklemmen set - stuks - zonder glasboring SPIEGEL ACCESSOIRES Massief gepolijst chroom.


Een spiegel op maat kan in veel situaties worden toegepast. Er zijn drie verschillende manieren om je ronde spiegel op maat zelf aan de muur te monteren. Alle glas producten worden op maat gemaakt. Je stelt ze eenvoudig samen met één van onze configurators.


Je kan op de betaalpagina nog kiezen: glas leveren of glas afhalen. Glas bestellen via internet, het kan! Ook maatwerk spiegels kan je bij ons bestellen.


Elke spiegelsoort en dikte is geschikt voor een andere toepassing. Wanneer je een specifieke spiegel wilt configureren dan is het verstandiger om in het menu maatwerk glas te kijken welke soort spiegel je nodig hebt.

Ongeacht wat uw wensen zijn: bij Meester in Glas vindt u de juiste oplossing om uw interieur een opknapper te geven. Deze glazen spiegels zijn van hoge kwaliteit en worden met uiterste voorzichtigheid bij u afgeleverd. Wij leveren aan zowel de zakelijke markt als aan particulieren. Dus ook voor een kantoorpand of de hal van uw bedrijf kunnen wij een schitterende glas-spiegel ontwerpen.


Neemt u gerust contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Indien u op maat gemaakte artikelen besteld is het herroepingsrecht (bedenktijd) niet van toepassing. Grote staande spiegel zwart-antiekgoud - Glas , Hout. Fijn bewerkte deco spiegelis uniek, zeer charmant, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor de juiste afmeting, kleur, dikte en afwerking wordt de spiegel volledig op maat samengesteld.


De Online Glasgroothandel. Ook spiegels zijn op maat te bestellen bij Glasbestellen. Glas online bestellen is bij Glashandelonline.


Ongeacht of het nu een spiegel op maat, dubbel glas of veiligheidsglas betreft, via onze website doe je dit in slechts enkele stappen! Door ons uitgebreide assortiment hebben wij voor iedere situatie waarbij glas op maat benodigd is een oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts