vrijdag 4 maart 2016

Modern retro

Kamers vrij in Moderne Hotel. OTTO - de bijzondere modewinkel. Mode in de retro -look bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


I love makeup, hair, and vintage stuff.

Geavanceerde technologie en eigentijds design kenmerken de collecties van Sphinx Tegels. Twee verschillende motoren in hetzelfde segment en niet alleen door het laklaagje heel modern of toch juist heel retro. Verwelkom je kleintje in de wereld in een oase van rust. Het meest kostbare wat er bestaat in je leven wil je alleen kleden met verfijnde newborn sets.


De retro keuken kenmerkt zich door een vintage look, terwijl deze van binnen juist heel modern is. Dat betekent dat jij niets in hoeft te leveren op het gebied van technologie en moderne apparatuur. Tijdens het laatste decennium is retro in toenemende mate populair geworden.


Ben jij ook fan van Mad Men?

De successerie brengt de retrostijl weer helemaal terug. The long parallel rails create a huge stable platform to stand and walk the boar and the full rounded nose is ideal for riding the nose. Schattige boxpakjes, shirtjes en broekjes tot een lief klein jasje voor de allerkleinsten. Alle vloerkleden zijn gemaakt van 1. Een vrolijk gekleurd exemplaar springt meteen in het oog, terwijl een luxe loungebank met zachte kussens uitnodigt om zo snel mogelijk plaats te nemen.


Van klein tot groot, van leer tot stof, van zwart tot rood en van modern tot retro : op onze website heb je keuze uit alle soorten design banken! Retrofuturism is first and foremost based on modern but changing notions of the future. Download Creatief, modern retro visitekaartjeontwerp Vector. Vind meer dan een miljoen gratis vectoren, vector bestanden, vectorafbeeldingen, ontwerpen templates en illustraties door van over de hele wereld! Dit prachtig vloerkleed past perfect in een modern interieur.


Zo’n beetje elk merk doet inmiddels mee met de retro hype. Als je nog kunt spreken van een hype, want het duurt alweer enige tijd en het einde is nog niet in zicht. Maar wat is nou precies de aantrekkingskracht van zo’n retroding, behalve natuurlijk het uiterlijk?


Waar liggen nou precies de verschillen en vooral: wat doet dat met de motor? Lekker nostalgisch, super hip en helemaal vintage. Voor een retro leeshoek heb je alleen een houten stoel, een kleine bijzettafel en een unieke hanglamp nodig.

Je kunt de stoel eventueel iets gezelliger én comfortabeler maken met een gekleurd kussentje. Ook aan een minimalistisch interieur kun je een retro draai geven. Retro gadgets kopen bij Gadgethouse.


Smeg creëerde de jaren retro lijn midden jaren negentig. Het eerste product, de FAB koelkast, was meteen een ongekend succes vanwege zijn unieke voorkomen. Het design, de beleving en de uitstraling die hij aan een keuken geeft, maakt het tot een koelkast die zijn functie overstijgt en een waar designicoon is.


Vintage design meubelen uit de jaren 5 en 70. Alle kasten, tafels, bureaus en wandsystemen zijn origineel. Bekijk de collectie online of in onze winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts