vrijdag 18 maart 2016

2K epoxy vloercoating cd20

Vind vloer coating het nu op Kensaq. Behalve voor vloeren kan deze coating ook gebruikt worden voor muren, opritten, balkons etc. Deze epoxy coating kan op meerdere ondergronden worden aangebracht zoals beton.


Geeft een mooie zijdeglanzende afwerking. Vloercoating EP2K AQ ( CD) Vloercoat EP2K CDis een watergedragen epoxy en wordt toegepast op plekken waar een slijtvaste en vloeistofdichte vloer- of wandafwerking vereist is. Door zijn goede slijtvastheid is deze coating geschikt voor in werkplaatsen, magazijnen, schuren, showrooms etc.

Omschrijving:deze componenten epoxy vloercoating is bij uitstek geschikt voor beton-, zandcement- en anhydrietvloeren in bijvoorbeeld garages, werkplaatsen. Kwaliteit voor de laagste prijs! Deze componenten epoxy vloercoating is bij uitstek geschikt voor beton-, zandcement- en anhydrietvloeren. Gebruik vloercoating , betonverf of epoxy coating. Deze epoxy vloercoating geeft een zeer slijtvaste en vloeistofdichte vloer.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Vanwege de grote wisseling in voorraad verzoeken wij u voor de zekerheid telefonisch te checken of de door u gezochte bak niet recentelijk verkocht is. K epoxy vloercoating is zeer betaalbaar ten opzichte van andere oplossingen zoals PVC, laminaat of tegels.

Er zijn veel verschillende soorten betonvloeren. Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een. Patiënten met histologische en immunologisch bewezen diagnose mantelcellymfoom (WHO classificatie).


Toe te passen op betonnen en cementgebonden vloeren en calciumsulfaat. Dé webshop voor al uw vloercoating , betonvloercoating, 2k epoxy coating. Coating voor verschillende types eindgebruik, zoals het coaten van uw garagevloer. De garagevloercoatings zijn leverbaar in vele verschillende kleuren en in diverse uitvoeringen, waardoor er op Epoxywinkel.


Voor normaal tot middel belastbare vloeren. OAF-PRO 2K EP Betonreparatiemortel OAF-PRO 2K EP Betonreparatiemortel CBis een universele reparatiemortel. De mortel kan als slijtlaag worden toegepast, maar ook worden gecoat met onze epoxy vloercoating of epoxy gietvloer. De epoxy vloercoating bestaat enerzijds uit het thermische hardende epoxy en anderzijds een verharder.


De epoxy wordt zeer hard en is uitstekend bestand tegen verontreinigingen. Indien u Ruwol betonverf wilt aanbrengen, dan dient de vloer volledig droog te zijn. Rust-Oleum EPOXYSHIELD MAXX Vloercoating. De verharder dient volledig bij de epoxy vloerverf gevoegd te worden, waarna de 2-componenten een chemische reactie veroorzaken zodat de epoxy vloercoating ontzettend hard wordt en bestand is tegen de meest agressieve en zware belastingen.


Verschillen tussen een epoxy vloercoating en een epoxy gietvloer.

Feitelijk gezien is “epoxyvloer” een overkoepelende term voor alle kunststofvloeren op basis van epoxyhars. Het is een epoxide-polymeer dat bestaat uit drie atomen (één zuurstof- en twee koolstofatomen) in een ringvormige structuur. Optioneel kunt u een beschermende toplaag aanbrengen in de vorm van de PU Aqua top 2k. Meng alle componenten van de epoxy vloercoating bij elkaar met een metalen mixer en verdeel de gemengde hars over de vloer.


Dit kan met behulp van een vloerwisser. Ook is het raadzaam spijkerzolen onder uw schoenen zetten zodat u over delen kunt lopen waar al vloercoating ligt. Waarom bestellen bij PolyesterShoppen.


Epoxy noemt men ook wel polyepoxide.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts