woensdag 16 maart 2016

Vintage bloemen behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Groot aanbod Bloemen behang met de Laagste Prijsgarantie. Laat je bloemetje bezorgen met een gepersonaliseerde wenskaart. Wie verras jij via Greetz?


Fotobehang Vintage Bloemen.

Het fotobehang van Wall-Art. Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen. Wij printen uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang.


Het behang is biologisch afbreekbaar. Ook is het behang geurloos. Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes.


Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. In het behang zitten geen zware metalen.

Met ons bloemen behang geeft u uw interieur weer een fris tintje. Met uw eigen gekozen bloemen behang haalt u uw droomtuin naar binnen. Bloemen behang is erg populair voor op de meisjeskamer, maar ook volwassenen genieten volop van een groen en vrolijk interieur.


Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel. Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design. Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank. Behang met bloemen online kopen?


Fleur uw interieur op met behang vol bloemen ! Populair voor op de meisjeskamer, maar ook volwassenen genieten volop van het bloemenspel. En een combinatie van de juiste kleuren maakt uw bloemen behang niet tuttig, maar juist fris en hip. Altijd de Laagste Prijsgarantie! Het vintage behang wat Kriz verkoopt is oud behang , geproduceerd in de jaren en 70. Bestel nu Bloem producten vanaf € bij Viata, jouw online apotheek.


Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Retro en vintage behang met prints uit de vijftiger, zestiger, zeventiger en begin tachtiger jaren.


Nieuw is niet altijd beter. Er zijn veel mensen die van mooie oude patronen en afbeeldingen houden.

Retro afbeeldingen ogen gezellig en knus. Retro behang staat mooi in combinatie met vintage spulletjes. Vintage houdt in oude producten waarvoor een hernieuwde belangstelling bestaat.


Eveneens zijn er veel producten die men een oude look meegeeft maar feitelijk geheel nieuw ontwikkelt zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts