dinsdag 15 maart 2016

Capi europe nature elegant deluxe vaas

Capi europe nature elegant deluxe vaas

Kies uit producten vanaf € 420. Het design van de potten van deze serie is geïnspireerd op structuren en vormen uit de natuur. De pot is zowel vorst- als uv-bestendig, beschikt over een afwateringsgat en is een lichtgewicht. De serie is verkrijgbaar in de.


Capi europe nature elegant deluxe vaas

Capi staat bekend om trendy producten en kwaliteit. Uit onze collectie potterie. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Ontdek ons unieke assortiment vazen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Nature Vase Elegant Deluxe Row NL Deze lichtgewicht bloempot van Nederlandse bodem heeft een bijzondere textuur die we ‘Row’ noemen.


Row is Engels voor ‘lagen’, dit komt van de lagenstructuur op de pot. De vaas gemaakt van kunststof is duurzaam geproduceerd in Nederland en heeft door de rib structuur een bijzondere uitstraling. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. De mooie pot lijkt van steen, maar.


I 40xzwart, lichtgewicht buitenpot met rib afwerking, vorstbestendig dmv afwateringsgat, moderne, strakke uitstraling, gebruik hydro-korrels om je plant gezond te houden en te zorgen voor een goede waterafvoer, de pot is ook verkrijgbaar in ivoor. Diverse Vazen En Bloempotten Uit De Nature Serie. Vandaag bestel morgen in huis! De bloempotten zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er vierkante, ovale en ronde potten.


Capi europe nature elegant deluxe vaas

De Capi Lux serie zijn ijzersterk en erg mooi door de luxueuze uitstraling. Vaas elegant deluxe row NL 56xcm. Bestel hier woondecoratie online. Capi Nature vaas elegant deluxe row NL 39x- ivoor is een schitterende bloempot.


Deze bloempot van Capi kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Wanneer u de bloempot buiten gaat gebruiken, raden wij u aan om een gat aan de onderkant te boren. Hier vind je alle foto’s met woonideeën. De Vaas Elegant Deluxe rib Ivoor uit de serie Capi Nature is een ivoor kleurige kunststof bloempot die is voorzien van een unieke geribde structuur. Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten.


Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Bekijk meer ideeën over Vaas , Grote bloempotten en Potgrond. Breng dan snel een bezoekje aan Tuincentrum De Bosrand!


Voor de ontwikkeling van deze collectie is een geheel nieuwe productietechniek ontwikkeld. Nu in de aanbieding van €voor € 816capi nature vaas elegant deluxe row nl 39x- zwart is een schitterende bloempot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts