donderdag 10 maart 2016

Kleuren voor in huis

Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Wit en basic of je hele huis in full colour. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur.

Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren.


Liever niet te gawaag kies dan voor zwart-wit met fluo accenten. Op zoek naar meer inspiratie met kleur in huis , zoek dan op multicolor bij wooninspiratie. Een kleur in de woonkamer, keuken of slaapkamer kan zorgen voor een warme en huiselijke uitstraling.


Daarom kan het aantrekkelijk zijn om één of meerdere muren in huis een kleurtje te geven. Echter, het is ook een spannende keuze, aangezien kleur een grote impact kan hebben op het aanzien van de kamer.

Dit zorgt voor een mooi geheel, zoals bijvoorbeeld een combinatie van bruin, wit en oranje. Als je hier nog een heftige kleur zoals blauw of rood bijvoegt zal het een onsamenhangend geheel aan kleuren in je huis worden. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor de kleuren op je muur. Wit is dan ook niet voor niets de meest gebruikte kleur in huizen.


In alle ruimtes komt wit goed tot zijn recht, mits goed afgewisseld met andere kleuren. De ene kleur zorgt voor meer inspiratie, de ander geeft je een goed gevoel en bij weer een andere kleur kun je lekker ontspannen. Welke sfeer roepen kleuren op en welk effect hebben ze in huis ? Vertrekpunten voor het advies zijn uw kleur -voorkeur en het huis zelf. Kleuren in huis Kleuren in huis kunnen voor een. Een algehele ‘re-styling’ van de woning is niet nodig.


Uitgaande van de bestaande inrichting, streef ik naar het mooiste dat met kleur in uw huis kan worden bereikt. Modetrends mogen een inspiratiebron zijn, maar uw huis en uw smaak staan voorop. De kleur is een belangrijke factor voor de sfeer van je woonkamer en mag daarom dan ook niet al te lichtelijk worden opgevat. Het kiezen van een geschikte kleur voor jouw woonkamer is sfeerbepalend en daarom ook soms erg moeilijk. De keus voor de juiste kleur voor je interieur kan veel stress, twijfels, en onzekerheid veroorzaken.


Veel doe het zelvers maken regelmatig dezelfde fouten voordat ze hulp van een specialist inschakelen. Als professioneel en onafhankelijk stylist en interieurontwerper help ik je graag met het kiezen van de juiste kleur.

Koele kleuren -denk aan blauw en kleuren die van blauw zijn afgeleid- maken een ruimte weids, ze zorgen voor een optische effect van ruimte. Het is belangruik om een ruimte met kleur in uw interieur evenwicht te geven. Dit bereik je door kleuren te kiezen die bij elkaar passen en uit een toonwaarde-familie komen. Bekijk meer ideeën over Huis kleuren , Muurkleuren en Muur kleuren. Bekijk het bord kleuren voor in huis van Zineb op Pinterest.


Flow on the Move, een vrolijk en speels palet. Flow at the Core roept een gevoel van nostalgie op met kleuren uit een rijke botanische tuin. Flow in the Know zoekt naar de balans tussen natuur en techniek met rauwe natuurtinten en geoxideerd blauw-groen. Grijs is een hartstikke fijne basiskleur voor in je huis. Het is een rustige kleur waarmee je goed kunt combineren.


Maar welke kleuren gaan nou eigenlijk het beste. De woonkamer is een van de belangrijkste kamers in huis. Je brengt hier veel tijd door en dus is het belangrijk dat de woonkamer een gezellig plek is met een fijne sfeer.


Met deze tips maken wij de keuze hopelijk een stuk gemakkelijker voor je! Inner Retreat met tere, luchtige bloemen en planten met een witte waas. Blended Cultures, vrolijk, nonchalante en kleurrijk en stijltrend Street Savage met een rauwe urban sfeer en krachtige dessins.


Je kan er kamers visueel mee vergroten en zorgen voor heel wat sfeer en gezelligheid. Hoe je kleuren kan combineren en welke ruimtelijke effect je kan bereiken door kleur op een slimme manier toe te passsen ontdek je hier. En we zetten deze kleuren niet alleen maar even op een rij, we laten je gelijk ook een aantal voorbeelden zien waardoor je direct kunt genieten van het effect in een woon- of slaapkamer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts