maandag 7 maart 2016

Pinguin artifort

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Nú moderne bankstellen van stof! Robuust en vakkundig, maar ook traditioneel.


In de jaren nam de familie Wagemans een houten klapstoel mee uit Belgisch-Kongo.

De iconische Pinguïn fauteuil bestaat uit slechts twee losse basiselementen die met een gevorkt einde in elkaar klikken. De zwaartekracht doet de rest! De designfauteuil doet met zijn opvallende armleuningen denken aan een pinguïn. The iconic Pinguïn armchair consists of only two separate base elements that seamlessly fitting together with forked ends and held together by gravity. Behalve dat de stoel er bijzonder uit ziet heeft hij bovendien ook nog eens een fantastisch zitcomfort.


De stoel komt uit de jaren 50. De fauteuil is voorzien van een houten onderstel in natural olie. Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin.

Retro, vintage, oude tijden herleven. De variant zonder armleggers heet Congo Chair. Formaat: 83cm hoog, 75cm breed en 80cm diep. De naam verklapt het al, deze fauteuil heeft de vorm van een pinguïn.


Artifort Pinguïn armfauteuil. Vraag hier een offerte aan. Om dit te vieren, brengen ze hun iconische fauteuil Pinguin opnieuw uit, in een gelimiteerde jubileumoplage.


Pinguin …, dat is het eerste wat je denkt bij het zien van deze stoel. Kortom, een echte designklassieker! Zowel het frame als de originele bekleding vertonen minimale gebruikssporen. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Ook zonder de stof of leer uw prijs aanvragen?


U ontvangt dan een offerte met een gemiddelde stof of leer prijs. In onze showroom vindt u honderden stoffen en veel leersoorten van alle bekende merken. The name already tells it, this lounge chair has the shape of a penguin.


De designklassieker is een ontwerp van Theo Ruth, maar heeft een Afrikaanse oorsprong.

Deze stoel is ontworpen door designer Theo Ruth en is inmiddels. Kijk hieronder voor eventuele alternatieven. Voor dit product ben je helaas te laat.


Deze vering is uit één stalen draad gevlochten en verhoogt het comfort en duurzaamhei terwijl het productietijd bespaart. Prachtige Pinguïn in originele staat. Originele blauw grijze Ploeg wollen bekleding. Houten frame in prachtige staat.


Verkleuring op achterzijde rug. Die wereldberoemde merk dat voor tijdloos en autoritair design staat. De naam staat voor en is een combinatie van Art en Comfort. These chairs have beech legs and are newly upholstered in very dark grey, nearly black and very light grey, nearly white. Typical penguin colors ofcourse.


Very nice pair of comfortable lounge chairs in good condition. Het onderstel bestaat uit houten poten met een natural olie afwerking. Deze fauteuil heeft een modern en innovatief design. Met deze terugkeer, haalt de designliefhebber een exclusieve klassieker in huis.


Beide hebben een historie die tot de dag van vandaag haar stempel drukt op de wereld van het zitmeubel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts