woensdag 9 maart 2016

Moderne open haard

Ontdek ons ruime assortiment! Welkom bij de Aopen ICT winkel. Kies uit producten vanaf € 1025. Moderne openhaard bij Walo Openhaarden.


De soort moderne openhaard die u kiest bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Kiest u een haard met een modern uiterlijk of gaat u liever voor een klassieke uitstraling?

Het is allemaal mogelijk bij Walo Openhaarden. Met een moderne open haard geef je elke hedendaagse woning een warme en sfeervolle toets. Ze kunnen zowel ingebouwd als zwevend geplaatst worden. Informatie en prijzen kan je aanvragen via ons online aanvraagformulier.


Klik hier voor meer informatie. Maar eigenlijk is de benaming van modern tweeledig, want een moderne openhaard is niet alleen modern qua techniek maar ook modern qua uiterlijk. Dat maakt de moderne openhaard een gewild en sfeerbepalend element in vele huishoudens.


De moderne , innoverende, intelligente open haard van AFIRE is high-tech en voldoet aan de eisen van eigentijdse open haardvuren.

High-tech hoogwaardige haarden die ecologisch zijn. AFIRE is een fabrikant van exclusieve en moderne haarden voor de hedendaagse consument die de voorkeur geeft aan kwaliteit, veiligheid en gepersonaliseerd ontwerp. Open haarden zijn items die je regelmatig in woonkamers of zelfs slaapkamers kunt vinden.


Je open haard decoreren met moderne accessoires kan echter moeilijk zijn omdat brandveiligheid vaak een probleem is. Je moet dus zorgvuldig de decoratie selecteren die je wilt gebruiken op of rond je open haard. Een veel gekozen oplossing is de installatie van een open haard , deze staat bekend om zijn efficiëntie en de heerlijke warmte die het ding ons biedt. Ook de haard heeft de laatste jaren een technologische vooruitgang doorgemaakt. Daarom is het leuk en inspirerend om een aantal moderne haarden onder de loep te nemen.


Het advies is om het rookkanaal van een houtgestookte haard of kachel eens per jaar te laten vegen. Ook al wordt de haard weinig gebruikt dan dient deze geveegd te worden daar een vogelnest voor overlast in de vorm van rookterugslag kan zorgen. Het rookkanaal van een gasgestookte haard hoeft minder frequent geveegd te worden. Een schitterende elektrische haard zijdig met fonkelend vlambeeld en exclusieve uitstraling.


Afbeeldingen kunnen auteursrechtelijk beschermd zijn. Vervang een oude open haard voor moderne houtkachel met korting! Bekijk de driezijdige elektrische haarden. Ben je van plan je oude openhaard voor een moderne houtkachel in te ruilen?


Dan krijg je vanaf september korting op het aankoop- en installatiebedrag. Een nieuw initiatief om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van het milieu en de luchtkwaliteit.

Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Een knetterde open haard brengt vooral op koude en regenachtige dagen warmte en gezelligheid in huis.


Heb je een moderne en strakke woning? Dan past een moderne open haard die netjes is afgewerkt goed bij het interieur. Bij Marga sfeervuren hebben wij vele soorten open haarden en al onze open haarden voldoen aan de laatste richtlijnen. De moderne bio ethanol brander met afstandsbediening is absoluut de meest ingenieuze oplossing voor het installeren van een zeer hippe high-tech open haard. Bij een open haard denk je in eerste instantie waarschijnlijk aan een klassieke haard.


Toch zijn er tegenwoordig heel moderne open haarden die ook in een eigentijds interieur prachtig staan én ook nog eens onderhoudsvriendelijk zijn. Zo kun je die tijdloze sfeer en gezelligheid ook naar de moderne woning brengen. Bijna alle moderne sfeerhaarden worden voorzien van de nieuwste inzet modules met Opti-Myst 3d vlamtechniek. Deze serie heeft een 3-d vuurbeeld met rookeffect.


Nog nooit was elektrisch vuur zo realistisch. Dit huis heeft de perfecte moderne open haard. Zeg je open haard , dan zeg je gezellig en knus. Zo’n warm kacheltje in de woonkamer brengt nu eenmaal een bepaalde sfeer met zich mee. Zeker in de wintermaanden!


De klassieke open haard mag dan wel een authentieke sfeer oproepen, zijn moderne variant past zeker ook in heel wat hedendaagse huiskamers. De zwarte afwerking van deze open haard staat mooi in contrast met de witte muur, waardoor de warme gloed van het vuur nog meer tot zijn recht komt. Je hebt namelijk geen rommel in huis door roet, as en hout.


En het belangrijkste: de vlammen van de moderne haarden zijn haast niet van echt te onderscheiden. Kortom, je profiteert van alle voordelen van een kachel, zonder de nadelen. Aan de wand of juist niet?


Met een elektrische haard heb je enorm veel flexibiliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts