donderdag 24 maart 2016

Houten nachtkastje

Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!


Houten nachtkastje

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Vind houten nachtkastjes het nu op Kensaq. Met een houten nachtkastje zit je altijd goed. Nachtkastjes voor de laagste prijs. Het hout kan bewerkt zijn waardoor het nachtkastje er wat strakker uit ziet.


Ook zijn er nachtkastjes van onbewerkt hout, die zien er weer wat stoerder uit. Leen Bakker heeft een ruim assortiment, zo vind je altijd een nachtkastje wat bij je past. Een nachtkastje is een van de meest gebruikte kastjes in huis. Dit kleine kastje moet vaak multifunctioneel zijn. Genoeg ruimte voor een wekker, leeslamp en bijvoorbeeld bril, telefoon of een goed boek.


Het is ook handig als er een lade of vak is waarin je nog wat extra dingen kunt opbergen. Bekijk hier het volledige aanbod nachtkastjes. Voor deze DIY heb je niet veel nodig, met vier poten uit de nieuwe collectie maak je in drie simpele stappen dit houten nachtkastje. Kies dan voor een ander soort hout of poten zoals OSB plaat of steigerhout.


Houten nachtkastje

Een houten nachtkastje kopen? Je hebt de keuze uit verschillende mooie modellen bij de houten bedden. Het nachtkastje van hout sluit mooi aan bij de rest van het ontwerp, waardoor je het bed het stralende middelpunt kunt maken. In een aantal gevallen is er sprake van zwevende nachtkastjes , waardoor die los van de grond lijken te hangen. Dit houten nachtkastje is een perfecte keuze als u een vleugje rustieke charme aan uw huisinterieur wilt toevoegen.


Het kastje met lades kan ook gebruikt worden als bijzettafeltje of telefoontafeltje. Dit nachtkastje is gemaakt van massief hergebruikt hout dat de kenmerken heeft van verschillende houtsoorten, zoals mahoniehout, teakhout, mang. Staat prachtig bij een van onze steigerhouten bedden en is uiteraard ook te bestellen met dubbele lades.


Massief houten nachtkastje ParosWood. Teak houten nachtkastje oud teak hout afm hoog x diep blad 40x€ 129. Het voordeel van nachtkastjes is dat ze de juiste hoogte hebben ten opzichte van het bed. Daarnaast is een nachtkastje vaak voorzien van lades of een deurtje met plankjes waardoor je er wat extra spullen in op kunt bergen. Laat je door Homeinspireren!


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Van een minimalistisch nachtkastje op metalen poten tot een speels, Scandinavisch nachtkastje met lade, van een wit houten nachtkastje tot een nachtkastje uitgevoerd in massief eiken.


Houten nachtkastje

Een ruime en gevarieerde collectie houten nachtkastjes , gratis bezorging, snelle levertijden, 1dagen retourrecht en jaar gegarandeerd garantie. Dat zijn enkele redenen om een houten nachtkastje te kopen bij Furnea. Na jouw bestelling ontvang je een bevestigingsmail met een Track en Trace code.


Poppenhuizen, poppetjes en allerlei accessoires voor een scherpe prijs. Ruime keuze houten nachtkastjes met lade en zonder lades. Het grote voordeel van zo’n industrieel nachtkastje mét lades is dat het zorgt voor een net geheel en dat je er vaak best wat spullen in kwijt kunt.


Ben je niet zo’n lade-fan maar wil je wel wat extra opbergruimte hebben? Het massief houten nachtkastje Pearl heeft een eenvoudige uitstraling en juist dat maakt dit nachtkastje zo speciaal. Er zijn geen handgrepen gemonteerd op de softclose lade waardoor het nachtkastje een erg subtiele look heeft. De lade kan eenvoudig via de onderkant geopend worden. Kies je voor een dicht kastje, dan verstoffen je boeken en andere spullen niet.


Een bijzettafel kan je ook gebruiken als nachtkastje , en andersom! Plaats ‘m naast je favoriete fauteuil of zet ‘m in de hoek van de kamer met een grote plant erop. Twee leuke houten nachtkastjes zijn eigenlijk onmisbaar aan weerszijden van ieder bed.


Natuurlijk vindt u deze ook bij Blankhout Meubelhal! Een kleine selectie van de houten nachtkastjes kunt u hier op de website bekijken. Hebt u een specifiek ontwerp in uw hoofd? Neem gerust contact met ons op of kom een keertje langs in onze winkel in Meppel.


Allemaal dingen die je in bed graag binnen handbereik wilt hebben. Daarom zouden veel mensen ook helemaal niet zonder nachtkastje kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts