donderdag 10 maart 2016

Gispen showroom

Kies uit producten vanaf € 150. Om te zorgen dat de Gispen website goed werkt, maken we gebruik van cookies. Cookies van Gispen zijn veilig.


Ze kunnen geen persoonlijke informatie verzamelen en zijn veilig voor uw pc, laptop, telefoon of tablet. Gispen heeft een zeer indrukwekkende geschiedenis wanneer we praten over producten die een bijzondere plaats hebben ingenomen in de wereld van design en innovatie.

Ook in onze showroom laten wij dan ook graag deze toonaangevende meubelen aan u zien! Gispen Outlet heeft allerlei Loungestoelen en Loungebanken, waaronder Nieuwe en Showroom modellen met flinke Kortingen. Kom langs of blader door de. Wij verkopen showroommodellen van designmerken met hoge kortingen!


Spui Den Haag showroommodel verkocht Hanny uitschuifbare eetkamertafel Artisan 3. Bestel hem vandaag nog online! De Gispen 4stoel is nu voordelig geprijsd bij Showroommodellen.

In de sfeervolle showroom van Gilsing Wonen vindt u een collectie design meubelen die uniek is voor de regio Arnhem, Doetinchem en Nijmegen. Twee verdiepingen met de mooiste moderne collecties van diverse topmerken zoals Leolux, Pode, Bert Plantagie, Design on Stock, Artifort en nog velen meer. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in je browser. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De modulaire meubelserie HUBB, eveneens ontworpen door Mecanoo voor Gispen. De nieuwe showroom is eind mei feestelijk geopend. Zo was er een dynamische talkshow en werden allerlei tours door de Gispen-showroom verzorgd. Zoals ik hiervoor al zei, bestaat Gispen 1jaar.


De showroom biedt naast de huidige productlijnen, gelukkig ook een prachtige ruimte waar in een tijdlijn op de wand aandacht besteedt wordt aan de mijlpalen en klassiekers die het bedrijf heeft voortgebracht. Enkele klassieke modellen zijn daar ook te bewonderen. Bent u op zoek naar een mooie bureaustoel kies dan de Gispen Zinn bureaustoel of de Vitra bureaustoel. Gispen bureaustoel, design voor een leuke prijs. De bureaustoel van Gispen zijn perfect voor zakelijke openbare ruimtes, gemakkelijk in te stellen en hebben een mooie design.


U kunt ons assortiment Vitra stoelen online bekijken en per mail reserveren, nadien bent u van harte welkom in onze showroom om de stoel te komen bezichtigen en de aankoop af te ronden. Kenmerken Gispen Lounge chairs en fauteuils.

Laat uw Gispen zitmeubel zonder zorgen herstofferen bij ons en uw krijgt uw zitmeubel als nieuw retour! Hiermee kunt u weer jaren genieten van uw Gipsen zitmeubel. Met de nieuwe winkel wil het merk tegemoetkomen aan de wens van consumenten en zzp'ers om de designproducten van Gispen en NgispeN aan te schaffen en de nieuwste ontwikkelingen op (thuis)werkgebied te bekijken.


Gispen opent een nieuwe showroom , genaamd The Store. Gispen Today bank Dutch SofaFrame:Hoogglans chroom. Interieur:kwaliteiten schuim, daarop een mix van soorten veren, afgedekt met katoen Welkom bij Klaver Modern Wonen. In onze 7mgrootte showroom vindt u design meubels van uiteenlopende merken. Bezoek ook eens onze showroom in Ermelo.


Wilt u een klassiek traditioneel design van het merk Gispen , dan nodigen wij u graag uit om deze classics te komen bezichtigen in onze showroom. Uiteraard kunt u de classics eerst online bekijken en per mail reserveren. Wij nodigen u dan graag uit om de classics en andere items te komen bezichtigen bij ons in de winkel. Onze showroom vindt u aan de Ringbaan Zuid 2in Tilburg. Voel u thuis tussen het werk van top designers als Piet Boon, Marcel Wolterink, Moooi en Vitra.


Ieder stuk heeft zijn eigen verhaal. Een verhaal dat we u graag persoonlijk vertellen. SavØkse tafels en eetkamerbankjes.


Vandaag een EA 2vitra fauteuil gekocht en onze eethoekstoelen ook vitra ingeruild voor vitra's met leren bekleding ,wij zijn heel tevreden met onze deal vandaag met Do design de inruil prijs voor onze vitra's was een verrassing. De Machinekamer heeft een 4m² grote showroom in Zaandam vol met nieuw en vintage design! Henk geef een heel goede service.


Fijne showroom met heel veel spullen vooral veel vitra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts