dinsdag 22 maart 2016

Glas gekleurd

Ontdek de kwaliteit van het gekleurde glas van Glaskoning tegen Groothandelprijzen! Bestel Nu eenvoudig Online! Bespaar op de bezorgkosten. Alles voor het plaatsen van glas.


Kit, glaslatjes en celband. Zeer scherpe Groothandel prijzen.

Wij Bezorgen Door Heel Nederland. Groot assortiment gekleurd glas op maat. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.


Geen abonnement, betaal per film. Onze winkel is een zeer ruim gesorteerde speciaalzaak waar je gekleurd glas kan kopen. Bij ons vind je alle artikelen die je nodig hebt onder één dak.


Ook verkopen wij hele bijzondere producten die je niet bij andere winkels zal vinden.

In onze zaak vind je een grote collectie gekleurd glas en alle materialen en gereedschappen die de glashobbyist en professional zich kan wensen, tot kleine ovens aan toe. Hierdoor krijgt het glas een unieke, opvallende uitstraling. Doordat het nog altijd bestaat uit enkel glas (float glas ), is ook het oppervlak van de gekleurde glasplaat perfect vlak en laat het zich uitstekend bewerken. Veiligheidheids gekleurd Lacobel Safe glas.


Achterkant beschermd met veiligheidsfolie. Dit beschermd de kleur en het glas valt bij breuk niet in scherven maar blijft bijeen. Thermisch gehard gekleurd veiligheidsglas Dit is tot maal sterker dan normaal glas met dezelfde dikte.


Want bij Glaskoning bestelt u snel en eenvoudig gekleurd glas voor een lage prijs. Om gekleurd glas te bestellen moet u bij Glaskoning zijn. Wij verkopen onder andere: dubbel glas , enkel glas en veiligheidsglas.


Gekleurd enkelglas besteld u bij Glaskoning. Gratis deskundig advies jaar garantie op Isolatieglas GRATIS afhalen. Levering gekleurd enkel glas. Wij leveren dit product in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) en in België in de provincies Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. Enkele beglazing heeft een levertijd van ca.


Genoemde prijzen zijn afhaalprijzen. Het reliëf van de pers bepaald het patroon in het glas.

Door dit proces is het voor u ook mogelijk om uw eigen gekleurd sierglas samen te stellen in verschillende diktes. Bij Glasdiscount heeft u deze keuze uit ongehard- of gehard gekleurd glas. Ook bieden wij de optie aan om het gekleurd glas rondom te slijpen.


Foka Glas -in-lood heeft een enorme glascollectie blank en gekleurd glas op voorraad. Honderden kleuren en glasstructuren. Glasplaten in de webwinkel worden gesneden in de verzendmaat van m² (30xcm).


Neem voor andere maten contact met ons op. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Het heeft dezelfde functie als normaal glas , maar kan niet in dezelfde recepten. Het glas kan kort na de productie worden voorzien van een gewenste kleur. U kunt op die manier zelf het sierglas samenstellen met de gewenste kleur en dikte van het. Particulieren en bedrijven kunnen bij Overveld Glas snel en gemakkelijk gekleurd glas op maat bestellen. Ongehard gekleurd glas is uit voorraad leverbaar.


De levertijd bedraagt werkdag. Gehard gekleurd glas wordt op maat besteld. Bij Glaskoning bieden wij ook in de massa transparant gekleurd glas aan. Men noemt dit ook parsol glas.


Het basisglas is uiteraard geschikt voor de meest uiteenlopende bewerkingen door de hoge transparantie. Glas bestellen via internet, het kan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts