dinsdag 22 maart 2016

Prikbord verven

Groot aanbod Prikborden op voorraad. Koop direct online in onze shop! Grote prikborden , ronde prikborden en prikborden op maat. De Grootste Verfleverancier van Nederland.


Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod!

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 175. Hier vind je alles wat je leuk vindt op één plek: producten, kleuren, ideeën en visualisaties.


Deel het met je vrienden en familie of met de persoon die de klus uitvoert. Of print jouw verzameling uit en neem deze mee naar de winkel. Eigenlijk is een kurken prikbord schilderen zo simpel dat het geen uitleg nodig heeft.


Zo heb ik DIY’s graag :-).

Begin met het afplakken van de kader van je prikbord , tenzij je ook de rand mee wil verven. In dat geval moet je het hout eerst opschuren. Ga je zachtboard schilderen, dan heb je dus meer verf nodig om de verf goed te laten dekken. Doe dit voorzichtig omdat zachtboard vrij kwetsbaar is als het in aanraking komt met een vochtige substantie, zoals verf.


Kurk verf - greywash - liter. Zaag het zachtboard af op een mooi en hanteerbaar formaat 120×cm. Bekleed het board met fiberfill. Zorg dat het fiberfill aan alle kanten een stukje omgeslagen kan worden naar de achterkant van het bord. Niet het aan de achterkant vast.


Het verven van een nylon tent is op zich geen probleem hoor. Wat wel een probleem is, is dat je eerst de coating eraf moet zien te krijgen. Dat laatste wil ook nog wel lukken, maar daarna de coating weer aanbrengen is voor de doe-het-zelf verver wel erg lastig. Zoals je op elke site kan zien van kruklevernaciers is een transparante (kleurloze) laag ter bescherming mogelijk.


Mocht je dit advies wel krijgen vraag dit dan zwart op wit , ivm de problemen die zullen ontstaan. De grootste keus in borden en accessoires.

Gratis levering de volgende werkdag. Je hebt de keuze tussen decoratieve tegels of rollen kurk. Daarmee kun je elke muur bekleden en achteraf in de kleur van je keuze verven. De collecties van Santana zijn ook in al hun puurheid een echte eyecatcher. MDF-platen zijn makkelijk te zagen en geschikt om te frezen.


Het is verstandig om schroefgaten voor te boren om splijten te voorkomen. MDF wordt veel gebruikt om meubels mee te maken. Gebruik hiervoor eerst een speciale MDF-grondverf, zodat de verf goed hecht. Mijn werkplek is het creatieve hart van mijn huis, maar vooral de plek waar ik los kan gaan met verschillende creatieve projecten en knutsels. Ik wilde hier al een tijdje iets doen met kurk.


Een gewoon prikbord vond ik saai en een hele wand bekleden met kurk was iets te rigoureus. Op het onderste gedeelte schilderde ik de verf. Trek na het verven direct de tape eraf zodat je verfwerk niet beschadigd. Even laten drogen en klaar is je prikbord schilderij.


Wandkurk is het alternatief voor behang of verf ! Je kunt uiteraard ook voor een andere vorm gaan. Wil je het accent leggen op een muur in je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met een wand van kurk trek je de aandacht.


Op die manier voeg je een vleugje luxe toe aan je interieur. Of ben je op zoek naar een prikbord op maat voor in de (kinder)kamer of op kantoor? Verf vervolgens met de muurverfroller van links naar rechts en daarna van boven naar beneden. Veeg elke keer 2-keer over dezelfde baan heen.


Als je klaar bent, is het belangrijk dat je het eventuele tape verwijdert terwijl de verf nog nat is. Een prikbord van dik vilt, dat direct op de muur geplakt wordt, kan er bijvoorbeeld erg mooi uit zien en hoeft niet rechthoekig te zijn. Allerlei vrije vormen zijn dan mogelijk.


Dikker vilt kan ook gewenst zijn als het prikbord een sterk geluiddempend effect moet hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts