woensdag 30 maart 2016

Servies kommen

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Alle kommen vind je op beslist.

Bestel simpel jouw servies online. Kommen kun je niet genoeg hebben in alle maten en kleuren Je kunt schaaltjes kiezen bij je servies zodat iedereen hetzelfde schaaltje heeft, maar het is ook leuk om het eens anders te doen. Kies verschillende kleurtjes blauw bijvoorbeeld en je tapas maaltijd ziet er gelijk al heel erg gezellig en anders uit.


Servies in alle soorten en stijlen. Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed. Ook complete serviessets om je keuken compleet te maken. Bovendien is het verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen, dus je vindt zeker servies dat helemaal past bij jouw smaak.


In onze shop vind je een ruim aanbod aan servies , Homedeco en keukentextiel.

Via onze site kun je snel en eenvoudig het perfecte woontextiel kopen. Wij hebben ook cadeaukaarten in ons assortiment. Een mooie kom is een perfecte toevoeging aan je servies. Serveer bijvoorbeeld een salade of verschillende hapjes in verschillende kommen.


Verschillende soorten schaaltjes en kommetjes. Soepkommen, grote schalen,. Het is een stuk servies wat voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Gebruik het bijvoorbeeld als soepkom, of serveer er naast de hoofdmaaltijd een heerlijke salade in. Ook borrelhapjes en andere lekkernijen zullen in onze kommen niet misstaan.


Een schaal uit de servies serie Amsterdam, in de kleur wit. Kommen en schalen zijn ook goed te combineren op feestjes. Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel. Als kers op de taart is het scherp geprijsd. Hier vind je leuke kommen met unieke prints, maar ook rustigere designs.


Hou je van traditioneel of juist modern, wij hebben hier een uitgebreide collectie kommen in verschillende designs. Wil je graag bijpassende kommen bij je servies , of andersom, kijk dan eens bij de rest van ons servies. Borden, kommen en schalen zijn leverbaar in vele varianten.


Naast servies in de klassieke, ronde vorm, hebben wij ook modern servies in vierkant design.

Ook voor andere vormen zoals rechthoekig, ovaal en hartvormig, zit u goed bij ons. Wij begrijpen dat u graag heerlijke gerechten wilt serveren op uw servies dat vierkant is. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


De kommen zijn licht in gewicht en niet te onderscheiden van porselein. Hier kan je soepen, salades en garnituur perfect in serveren. Naast de diverse maten kommen zijn er ook borden en schaaltjes in deze natuurlijke serie. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Stijlvol wonen doe je met Leeff, dé online lifestyle winkel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Leeff bedenkt en ontwerpt stijlvolle woon- en lifestyle producten met een stoere twist voor in huis. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. Heb je een grote houten tafel en zoek je een paar mooie robuuste kommen ? De vrolijke kleuren en gezellige illustraties kenmerken de welbekende lijn Even Bijkletsen van Blond-Amsterdam.


Een kom is erg veelzijdig product. Bekijk de gehele servieslijn hier! Bij de keus voor materiaal van je kommetje is het vooral belangrijk of iets breekbaar mag zijn of niet.


Ga je voor porselein of aardewerk soepkommen? Of kies je liever voor kunststof of bamboe kommen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts