woensdag 23 maart 2016

Glasfolie isolatie

Dé glasfolie specialist van Nederland. Een Offerte aan via het Formulier. Dé online Raamfolie winkel van Nederland. Betaal slechts € verzendkosten. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Isolerende glasfolie is vooral handig als je jouw ramen niet meteen kunt of wilt vervangen. Bijvoorbeeld omdat je ergens tijdelijk woont, of als je de kozijnen nu nog niet wilt vervangen, maar over een paar jaar wel. Het kan ook een oplossing zijn als je in een monument woont.


Hoe beter een huis geïsoleerd is, hoe meer je kunt besparen. Glasfolie van Sunproof Glasfolie en Beletteringen. Goede isolatie zorgt ervoor dat zowel de warme als de koude lucht beter behouden kan blijven. Je zou bijvoorbeeld je huis kunnen isoleren door middel van dubbel glas of raamfolie isolatie.


Deze ruiten kunt u dus “opwaarderen” met Enerlogic folie, zodat u de voordelen van geïsoleerd glas met een warmte-werende laag heeft en toch aan de voorwaarden van Monumentenzorg voldoet.

Zoals bijna alle glasfolies is ook deze isolerende raamfolie voorzien van een hardcoat beschermlaag die het lappen en zemen mogelijk maakt. Het isolerende glasfolie zorgt voor maar liefst minder warmte verlies en dat is natuurlijk niet verkeerd in de koude wintermaanden. Aangezien er minder warmte verloren gaat hoeft de verwarming minder vaak of minder warm aan en dat zorgt er voor dat het dus ook nog eens voordelig werkt voor je portemonnee.


Qua isolatie lijkt het wel te werken, maar echt heel mooi is het niet. Je ziet sowieso de plakrand aan de buitenrand van het raam, maar ook laat het een waas achter. Het raam is daardoor niet meer zo helder als zonder folie.


Daarnaast is het haast onmogelijk om hem helemaal goed aan te brengen. Er blijven wat plooien in zitten. Vandaag de dag zijn de meeste woningen in meer of mindere mate voorzien van isolatie. Vaak is er isolatie aangebracht tussen de binnen en buitenmuren. Op deze manier wordt er al veel kou in huis voorkomen.


Bij oudere woningen spelen er nog andere factoren mee. Je kunt dezelfde stappen volgen als bij statische raamfolie, inclusief het gebruik van water maar dan zonder het afwasmiddel. Andere raamfolie: alternatieven voor glasfolie. Is een ander product misschien toch een betere oplossing voor jouw situatie? De Penjerex raamfolie die Nozon levert combineert deze drie eisen perfect.


Met de warmtewering die kan oplopen tot wel van de zonnewarmte bespaart u aanzienlijk op airconditioning.

Door de thermische isolatie van de folie blijft in de winter tot van de warmte binnen en dat merk je aan je stookkosten. In de zomer blijft het juist koel. Deze folie is geschikt voor alle seizoenen. In een vakantiewoning te Otterlo hebben wij een isolerende glasfolie aan de binnenzijde van de ruiten geplaatst. Zo adviseren wij niet alleen over het beste product voor uw project, maar denken we ook mee over mogelijke subsidieregelingen en eventuele projectbegeleiding.


Met ons aanbod en advies op maat helpen wij iedereen aan de perfecte isolatie -oplossing. We hebben glasfolie op dubbel glas laten instaleren jaar geleden. Onlangs nog een paar ramen zelf gedaan. Beperkt effekt in de winter, heel goed in de zomer. Advies is nodig want het glas kan breken met de verkeerde folie( veel soorten).


Ervaring: We hebben spiegelglas : geen inkijk van de buren meer. De winter komt er weer aan. En hoewel de kou bij collega Jade dankzij haar tochtstrips inmiddels niet meer door elke kier naar binnen waait, staat de verwarming al.


We gebruiken functionele en analytische (geanonimiseerd) cookies zodat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je de website blijft gebruiken gaan we ervan uit. Vandaag besteld = morgen in huis.


Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts