maandag 7 maart 2016

Hout coating

En ook daarvoor waren wij al professioneel bezig met het duurzaam beschermen van hout. Ons portfolio aan referenties geeft een indruk van de vele projecten die we met raad en daad hebben bijgestaan. Wij bieden optimale service tegen een scherpe prijs. Onze kracht als verfapplicatiespecialist.


Zo kunt u ze blank coaten of oliën (impregneren), daarbij zijn zachtere houtsoorten zoals grenen en mahonie makkelijker te oliën. Eiken is harder dus heeft meer tijd nodig om te doordrenken, en heeft dus meer lagen nodig.

Of u nu zoekt naar een één laags behandeling of een compleet verfsysteem voor uw lengtehout, ons vakbekwame team zorgt ervoor dat uw fabricaat met zorg voorzien wordt van de gewenste coating tegen een concurrerende prijs. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, universeel toepasbaar en geschikt voor nabehandeling met schildersverf. Wij zorgen ervoor dat met uw houtoppervlak een onaantastbare en beschermende laag krijgt. Lees en leer hier meer over in onze handleiding.


Hout kent vele behandelmethodes. Er zijn verschillende manieren daarvoor! Een biologische coating van het bedrijf Xyhlo Biofinish gebruikt schimmel om hout te verduurzamen.


Hierdoor wordt het gebruik van giftige stoffen overbodig.

Bij From Houtbewerking in Wolvega vindt u alles onder één dak op het gebied van houtbewerking. HIS BV beschikt over vier automatische spuitstraten die in snel tempo een grondlaag of lak-finish aanbrengen op het hout , in alle gewenste diktes en kleuren. Wij hebben de moderne machines en technieken in huis om te voldoen aan de steeds hogere kwaliteitseisen die vanuit de industrie wordt gevraagd. De houtcoating vormt een beschermende laag om het hout , zodat er geen vocht in het hout binnendringt.


Met hout coatings kunt u dit voorkomen. Transparante of dekkende houtcoating ? Vindt u de aanblik van blank hout mooi, kiest u dan voor transparante houtcoatings. De originele kleur van het hout blijft dan zo veel mogelijk behouden.


Omdat dit product op waterbasis is, vergeeld de coating niet en droogt snel. De fire Proof houtcoating transparant is handdroog na circa uur en volledig gedroogd na circa uur(bij 20°C en RV). Optimale temperaturen(ca.


20°), luchtvochtigheid( RV) en goede ventilatie bevorderen de droging. De Fire Proof houtcoating transparant moet circa uur gedroogd te zijn alvorens te voorzien van de transparante topcoat. Steigerhout behandelen met Nano Coating ? Of juist Beitsen, Schilderen of Lakken? Maak kennis met de nieuwste technologie op het gebied van bescherming van hout en steen. Care 1Nano Coating is de beste bescherming tegen weer en wind.


Professioneel nano coating -advies Ontdek waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste nano coating Vind specialisten én producten Professioneel Advies. Hebt u vragen over hout verven, beitsen of uw eigen schilderklus, neem dan contact met ons op.

Het industrieel aanbrengen van verf op hout is de specialiteit van Lenferink MVA. Houtcoating - en bewerking. Overal vanuit de Nederlandse houthandel weet men ons te vinden voor het coaten en voorbewerken van hout en plaatmateriaal. We werken met iedere maatvoering en houtsoort.


Tot op de dag van vandaag houden wij ons voornamelijk bezig met het coaten en voorbewerken van hout en plaatmateriaal. Hiervoor leveren wij zeer diverse producten aan de houtimport en houthandel in Nederland. Uw tuinverblijf, blokhut of living in kleur. Alle livings, stapelblokhutten en tuinhuizen zijn verkrijgbaar in gespoten uitvoeringen.


Met behulp van spuittechniek. Tenco houtcoat zwart - Tenco verf en beits heeft een groot assortiment aan verf, grondverf, beits, olieën, zwarte coatings, bootlakken, onderwatercoatings en anti. Nano coating beschermt en geeft oppervlakken een nieuw.


Dus ik moet nog een pot hebben, en die ga ik zeker weer van Tenco kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts